De KCV

In de lente, 28 april - 4 mei in Voorthuizen, safe the dates
Lees verder >>
Bouwen aan de Nieuwe Aarde in full-colour
Lees verder >>
Steun ons met gebed en giften
Lees verder >>
 
 

de Nationale Open Dag - Pinksteren

Wees van harte welkom op onze jaarlijkse Nationale Open Dag! 

Klik hier voor de actuele informatie. Over deze dag is zoveel te vertellen dat we het er een speciale subwebsite voor hebben ingericht.

Achtergrond informatie

Sinds 1977 heeft de Katholieke Charismatische Vernieuwing jaarlijks een Nationale Open Dag, tegenwoordig standaard op 2e pinksterdag. De plaats van samenkomst is vaak veranderd. Sinds 2011 zitten we in Ede (locatie 'de Schuilplaats').

Nationale open dag Ede

Op deze dag staan we stil bij Pinksteren, het verjaardagsfeest van de KCV en de kerk. Het is een dag van o.a. ontmoeting, lofprijzing, gebed, getuigenis, een spreker, programma's voor alle leeftijden, informatiekraampjes en een feestelijke Eucharistieviering. Een dag die vrijblijvend toegankelijk is voor iedereen, gratis toegang, gratis parkeren. Wilt u een mooie levende en echte Pinksterdag beleven met gelijkgezinden of andere nieuwsgierigen, sluit van harte aan. De dag start om 10 uur en loopt door tot 17 uur.

Het hoofdprogramma biedt een boeiend daginvulling voor jongeren en volwassen. Er zijn speciale kinderprogramma’s, een créche voor de kleinsten en voor de tieners hun eigen 4U!-dag. 

Pinksteren / deze Nationale Open Dag vinden wij zo belangrijk dat wij hier een volledige site voor hebben opgezet.

VideoDelen

Deel op Facebook Deel op Twitter