Nationale Open Dag KCV

We mogen vieren dat met Pinksteren de Kerk ontstond! Pas met Pinksteren durfden ze te gaan!
Lees verder >>
Celebrate biedt voor alle generaties een sterke conferentie in een fijne familiaire vakantiesfeer!
Lees verder >>
De Nationale Open Dag (NOD) met Pinksteren wordt door giften mogelijk gemaakt!
Lees verder >>
 
 

Het Kinderfeest / de Crèche

Tijdens de Nationale Open Dag op 2pinksterdag verzorgen wij van harte een mooie geschikte opvang voor uw baby’s tot kinderen van groep 8. We verzorgen programma’s waar de kinderen met hun leeftijdsgenootjes op eigen niveau een hele leuke dag kunnen beleven. Het wordt echt een kinderfeest, waar ze ook leren over God en Pinksteren. We luisteren samen naar verhalen uit de bijbel over de wonderen van Gods liefde. Natuurlijk doen we spelletjes, gaan we knutselen, bidden en zingen. Ook zullen we onze eigen kinderviering hebben. Een Topper van een Dag! Doe je met ons mee?

Voor de baby’s & peuters is er opvang in een prachtige Crèche! Met uw gehele gezin kunt u dus bij ons terecht en wordt er met gepaste zorg uw kinderen een mooie plaats gegeven.

BELANGRIJK: inschrijven tussen 9.30u en 9.45u. Kinderen inschrijven op de 1e verdieping / crèche begane grond. Tijdens de middagpauze  kunnen uw kinderen daar opgehaald worden. Zorg er s.v.p. voor dat zij daar ook weer op tijd gebracht worden voor het middagprogramma van de kinderen / opvang in de crèche. 

VideoDelen

Deel op Facebook Deel op Twitter