Nationale Open Dag KCV

We mogen vieren dat met Pinksteren de Kerk ontstond! Pas met Pinksteren durfden ze te gaan!
Lees verder >>
Celebrate biedt voor alle generaties een sterke conferentie in een fijne familiaire vakantiesfeer!
Lees verder >>
De Nationale Open Dag (NOD) met Pinksteren wordt door giften mogelijk gemaakt!
Lees verder >>
 
 

NOD comité

De Nationale Open dag (NOD) wordt door het NOD comité georganiseerd. Elk jaar zetten wij ons van harte in om een sterke Pinksterdag op te zetten, zo onze bijdrage te geven aan het begrip en de ervaring van Pinksteren. De Heilige Geest en een persoonlijke relatie met God staat bij de Katholieke Charismatische Vernieuwing namelijk erg sterk centraal. De oorsprong van de charismatische beweging ligt in de nieuwe opleving van de Heilige Geest in de kerk. Het spreekt dan ook voor zich dat Pinksteren erg belangrijk is voor ons. Met Pinksteren komen wij dan ook heel graag samen met iedereen, bekenden en onbekenden.

Wij vinden het natuurlijk heerlijk om veel bekenden te zien, op u rekenen we, kom allemaal en help en vier met ons! Want Gods vreugde en onze vreugde is het grootst om al zijn kinderen, zijn kostbaarste bezit. Dus kom en neem iedereen mee!  

Naast het NOD comité, verzorgt het 4U! team het tienerprogramma en verzorgt het Kinderteam de kinderprogramma's & de créche op 2e pinksterdag. Daarnaast zijn er vele vrijwilligers die betrokken zijn bij het slagen van deze dag! Wilt u helpen stuur ons een mailtje en kijk bij ons vacatures.

Het is een waardige en vreugdevolle dag, mis het niet, God nodigt u uit, wij nodigen u uit! We kijken er ontzettend naar uit om met u allen Pinksteren te vieren op 2e Pinksterdag in Ede.

namens het comité,

Frank Antonissen

VideoDelen

Deel op Facebook Deel op Twitter