Nationale Open Dag KCV

We mogen vieren dat met Pinksteren de Kerk ontstond! Pas met Pinksteren durfden ze te gaan!
Lees verder >>
Celebrate biedt voor alle generaties een sterke conferentie in een fijne familiaire vakantiesfeer!
Lees verder >>
De Nationale Open Dag (NOD) met Pinksteren wordt door giften mogelijk gemaakt!
Lees verder >>
 
 

Een overvloed van zegeningen

Pinksterfeest Overvloed

De Katholieke Charismatische Vernieuwing (KCV) bestaat 50 jaar, een gouden jubileum dat in Rome groots gevierd wordt met een internationale jubileumweek tijdens en voorafgaand aan Pinksteren. Direct daarna is er op tweede pinksterdag in Nederland een jubelend pinksterfeest op 5 juni in Ede. De vreugde, kracht en genade van Gods Geest mogen daar alom aanwezig zijn. Want 'als we leven door de Geest, moeten we ook in het spoor van de Geest verdergaan' (Galaten 5,25). Verlang met ons naar een jubelend pinksterfeest en vier dat met ons!

Overrompelde harten

50 jaar terug ontstond de KCV explosief, Gods Geest liet zich gelden en leidde velen tot Christus en de Vader. Wereldwijd openbaarde Gods Geest zich door diverse werken en charisma's. God overrompelde onze harten, vernieuwde ons (geloofs-)leven en bracht ons tot persoonlijke relatie met Hem. Hij benutte daarbij vele broeders en zusters in zijn werk door de talenten, vruchten en gaven van zijn Geest. In alle 50 jaren van deze beweging heeft er zegen mogen stromen. En dat houdt niet op.

Vernieuwd elan

Nieuwe zegeningen wachten, Gods plan gaat ons perceptie te buiten. Hoe geweldig moet het onbekende voor ons dan wel niet zijn. Wat vraagt God, welke koers heeft Hij voor ogen? God wil verder. Vanuit dit jubeljaar van de KCV gaan we als beweging over naar een nieuwe tijd met God. Zijn wij klaar voor méér van Gods werk, zijn overvloed? Willen we nieuwe doorbraken en een vernieuwd elan zien naar Gods behagen? Werkt u mee, steunt u Gods plan, bent u ook nieuwsgierig naar de komende 50 jaar?

Gods aanwezigheid

Ja, wij willen graag opnieuw overrompeld worden door zijn glorie. We willen in de aanwezigheid van God komen en Gods Geest alle ruimte geven, opdat zijn plan voltrokken kan worden. Liefde voor, geloof en vertrouwen in, als ook nieuwsgierigheid naar God mag ons bewegen tot overgave aan Hem. Een pinksterfeest waar wij volledig op Hem gericht zijn; daar zal een gejubel ons gaan vergezellen, want Hij ziet ons en zal antwoorden. Pinksteren zou ons zomaar opnieuw (of voor het eerst) kunnen overkomen. 

BestandenDelen

Deel op Facebook Deel op Twitter