Vorming

 

Aartsbisschop Kevin McDonald
Over Charles Whitehead
 

VORMINGSDAG MET CHARLES WHITEHEAD 1 MEI IN VOORTHUIZEN

Charles Whitehead* spreekt dinsdag 1 mei 2018 op een extra vormingsbijeenkomst van de KCV-werkgroep Genezing, bevrijding en evangelisatie, over de zevenweekse vorming tot leven in de Geest. Paus Franciscus heeft de wereldwijde KCV opgeroepen deze vorming overal te geven om daarmee mensen te laten delen in de ervaring van het gedoopt worden met de Heilige Geest. Charles Whitehead belicht de visie achter deze vorming en het belang ervan.

Voor wie? Voor pastorale beroepskrachten, teams die de Alpha-cursus organiseren en mensen die mee willen werken aan deze vorming.

Wanneer? Van 10.30 uur tot 15.00 uur op dinsdag 1 mei, dat is de vrije dag in de vakantieconferentie Celebrate.

Kosten: €15 per persoon, inclusief koffie/thee (lunchpakket zelf meenemen), te betalen bij aankomst. Wie al betaald heeft om de hele week aan Celebrate deel te nemen, hoeft niet te betalen.

Plaats: Odulfkerk, Budkestraat 26, Voorthuizen.

Aanmelden is verplicht: per e-mail/contactformulier aan Kees Slijkerman (tel. 0343-578814)

*Charles Whitehead (uit Engeland) is een van de meest invloedrijke katholieke leken in de periode na het Tweede Vaticaans concilie. Elf jaar lang was hij voorzitter van de Internationale Raad voor Katholieke Charismatische Vernieuwing (ICCRS).* In die hoedanigheid werkte hij nauw samen met de Pauselijke Raad voor de Leken en ontmoette hij regelmatig paus Johannes Paulus II.

Meer hierover

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter