Vakantieconferentie Celebrate

 
 

Celebrate 2017

Welkom op Celebrate!

Klik hier voor de brochure van Celebrate 2017.

bb
Het Celebrate festival is een unieke combinatie van vakantie en geloofsconferentie. Heerlijk vakantie vieren in een mooie omgeving, in een vakantiehuisje, een appartement of op de camping. Maar ook: bezig zijn met je geloof, God ontmoeten in gebed, in lofprijzing, in vieringen, in de stilte, in bijbelstudie en in ontmoetingen met elkaar. 

Celebrate is bedoeld voor iedereen: voor tieners en jongeren, voor alleenstaanden, voor gezinnen, voor kinderen. Voor iedereen van nul tot negenennegentig. Kom! Meer dan welkom!

Celebrate Tonight

Dit jaar is het 13e Celebrate festival. Een ideale gelegenheid om je vrienden en vriendinnen, je buren of geloofsgenoten, je collega’s of je achternicht mee te vragen. Laten we er een groot feest van maken. Door het gevarieerde aanbod van lezingen, activiteiten, workshops en veel meer is er voor ieder wat wils.


In 2017 zijn we wederom te gast op het vakantiepark Pagedal in Stadskanaal, zuidoost Groningen. Het park ligt op de grens van Groningen en Drenthe, midden in het groen. Pagedal biedt naast de gebruikelijke vakantiefaciliteiten als huisjes, camping, zwembad, recreatieplas en sportfaciliteiten ook conferentiezalen en ruimtes waar het inhoudelijke programma van Celebrate plaatsvindt. Tezamen de perfecte plek om vakantie te vieren en een conferentie te houden.

Pagedal


Vakantieconferentie Celebrate wordt georganiseerd door de Katholieke Charismatische Vernieuwing (KCV), door paus Franciscus omschreven als 'een stroom van genade voor heel de Kerk' en ook te omschrijven als één van de nieuwe bewegingen ten dienste van de Katholieke Kerk. We verlangen ernaar dat God mensen van vandaag opnieuw aanspreekt. Dat de heilige Geest mensen vervult van het Evangelie. Dat wij mensen, onze geloofsgemeenschappen en onze Kerk vernieuwd worden door Gods heilige Geest. In onze activiteiten willen we de vernieuwende kracht van de heilige Geest uitdragen en vieren met elkaar. Er is een actief kinder-, tiener- en jongerenwerk, er zijn bezinningsdagen, toerustingsweekenden en cursussen. Zie ook wat is de KCV?

Meer hierover

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter