Tijdschrift Bouwen aan de Nieuwe Aarde

 

Wat staat er in editie 2020-1?
Jongeren vertellen wat er in de Kerk zou veranderen als zij de leiding zouden krijgen; Zeven pijlers voor parochievernieuwing van pastoor Albert Franck; Het charisma patronaat; Wat er mis gaat bij Mariadevotie volgens bisschop Van den Hout, die reageert op een profetische droom; Pater Raniero Cantalamessa over de relatie tussen ‘vernieuwing’ en ‘charismatisch’; Tiny Pouwels vertelt hoe persoonlijk te bidden, bij God in ons hart aanwezig zijn; en Celebrate profetisch geschilderd.
 

Koop Nieuwe Aarde digitaal via IDeal

Aktie Versterk ons tijdschift

Wie via dit formulier met IDeal een gift van minimaal 3 euro overmaakt met bestemming 'Bouwen aan de Nieuwe Aarde' (selecteren:)bestemming-gift-kiezen

krijg binnen een paar dagen de laatst verschenen editie digitaal per e-mail toegestuurd. 

Vul het formulier in, vink IDeal aan, selecteer uw bank en klik op  Bevestigen.BetaalmethodeMeer uitleg over bestemming kiezen.

 

Liever een andere editie?

Als u een andere digitale editie wilt ontvangen uit deze lijst, maak dat dan gelijktijdig met uw betaling kenbaar via dit formulier. (Via dat formulier kunt u ook een gedrukt exemplaar bestellen voor 5 euro inclusief verzendkosten, met vermelding van het editie-nummer en het gewenste besteladres. Te betalen na ontvangst.) 

Tip: neem een abonnement op de papieren editie. Veertig pagina's, rijk aan inhoud, fraai vormgegeven, prachtig drukwerk.Vaste abonnees zijn een onmisbare steun voor ons. Klik hier voor aanmelding en kosten

Kees Slijkerman 

Meer hierover

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter