De KCV

Naar deze gebedsgroep?
Lees verder >>
Op ons full-colour tijdschrift
Lees verder >>
Steun ons met gebed en giften
Lees verder >>
 
 

Open dag Pinksteren

Maandag 10 juni 2019

Op maandag 10 juni 2019, tweede pinksterdag, is er een open dag van de Katholieke Charismatische Vernieuwing (KCV). Organisatie: diocesane contactgroep in het bisdom Roermond, in samenwerking met de Pastorale Kerngroep van de KCV.

TWEEDE PINKSTERDAG IN WEERT

Kerk-in-WeertDe jaarlijkse open dag voor katholieke charismatische vernieuwing op Tweede Pinksterdag wordt dit jaar gehouden in Weert. Thema: Heilige Geest en het gebed.

Vrijwilligers uit Limburg hebben de organisatie op zich genomen in samenwerking met de landelijke Pastorale Kerngroep van de KCV. Graag willen ze mensen uit heel Nederland verwelkomen. Landelijk voorzitter Gerlo Sogtoen zal verslag doen van CHARIS in Rome.

Spreekster
In het ochtendprogramma spreekt zuster Marie-Liesse Pouls. Zij maakt deel uit van de Gemeenschap van Jeruzalem die in 1975 in Parijs is ontstaan en waarin de leden elke activiteit beginnen met een gebed of lied tot de Heilige Geest.

Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar. Programma vanaf 10.00 uur met lofprijzing, getuigenissen, aanbidding, gelegenheid om voor je te laten bidden of het sacrament van verzoening te ontvangen, ontmoeting en om 14.30 uur Eucharistie.

Plaats: Kerk de Verrezen Christus, Willem de Zwijgerstraat 10, Weert, 15 minuten lopen vanaf het station. Gratis parkeren in de buurt van de kerk. Busverbinding vanuit het station: buurtbus 790, bus 74 en service bus 4.

Toegang gratis. Collecte voor onkosten. Lunchpakket zelf meenemen.

Info: www.kcv-net.nl en Ine Stassen, tel.077 -3661790

 

 

<< terug naar het overzicht

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter