KCV

 
 

CHARIS open dag Pinksteren

Maandag 29 mei 2023

Op 2e Pinksterdag, maandag 29 mei 2023, in de Rafaëlkerk te Utrecht. 

Kom Heilige Geest, beweeg mij

Uw aanmelding via het aanmeldingsformulier op deze CHARIS-pagina is van belang, zeker als u wilt deelnemen aan de lunch die de parochie op deze dag voor u wil verzorgen en voor het kinderprogramma. 

   VOORAANKONDIGING

Op Tweede Pinksterdag, 29 mei 2023, is er in de Rafaëlkerk te Utrecht Overvecht een feest van ontmoeting, liefde, schuldbelijdenis en verzoening van slavernijverleden, met veel zang en muziek, getuigenis, Eucharistie, samen lunchen, workshops en oecumene.

Thema: Kom Heilige Geest, beweeg mij

Het programma wordt verzorgd door CHARIS-Nederland in samenwerking met de Rafaelgemeenschap, deel Martinusparochie in Utrecht. CHARIS is op initiatief van paus Franciscus opgericht als onderdeel van de Rooms-Katholieke Kerk, om Kerkvernieuwing door de Heilige Geest en de charisma’s te bevorderen, met daarbij bijzondere aandacht voor oecumene en dienst aan de armen.

Muziek en zang: Gospelkoor United Voices of Joy van jonge katholieke Antillianen uit regio Schiedam-Delft en lofprijsband The Gospel onder leiding van Shirley S. Zichem.

Iedereen is welkom vanaf 9.30 uur. Het programma is van 10.00 tot 16.00 uur.

Adres: Lichtenberchdreef 4. Parkeren is gratis in de omgeving. 1200 meter lopen vanaf NS-station Overvecht.

De parochie verzorgt een Martinusmaaltijd van soep en broodjes voor wie zich daar vóór 22 mei voor aanmeldt via de website (prijs: een vrijwillige bijdrage).

Deelnemers worden ook uitgenodigd houdbaar voedsel mee te nemen voor de Voedselbank.

Voor kinderen is er een apart programma deze dag waarvoor ze aangemeld kunnen worden via HET FORMULIER OP de CHARIS-website waar ook meer nieuws volgt.

Impressie van de Charisdag 2022

Doelstellingen en werkwijze van CHARIS staan in deze statuten. Nog veel meer op de internationale website.

<< terug naar het overzicht

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter