KCV

 

Nationale Open dag
Tweede Pinksterdag in Rotterdam
 

CHARIS-Pinksternoveen

Donderdag 09 mei 2024

Negen dagen bidden vanaf 9 mei 2024. CHARIS-Nederland werkt eraan in die negen dagen in de verschillende bisdommen/regio's Pinksternoveen-bijeenkomsten te hebben waar iedereen zich bij kan aansluiten. Het volgende is daarover al bekend: 

Op de derde dag van de noveen, zondag 11 mei in Utrecht, valt die regionale bijeenkomst samen met de zondagse eucharistieviering in de Rafaelkerk in Utrecht Overvecht, om 10.30 uur en vieren we aansluitend dat priester Koos Smits 80 jaar geleden is geboren. Hij is parochiepriester, lid van de CHARIS Service of Communion en van de Pastorale Kerngroep van de Stichting KCV. De Antilliaans-Arubaanse band Mensaheronan di Pas, Boodschappers van de vrede, zullen dan zingen.

Op de vijfde dag van deze CHARIS-Pinksternoveen is er op dinsdagavond 14 mei in Oosterhout (Paulusabdij) een bijeenkomst, aanvang 20.00 uur.

Op de zesde dag van deze CHARIS-Pinksternoveen is er op woensdagavond 15 mei in Beverwijk en in Maastricht een bijeenkomst.
Beverwijk: 20.00 uur en vooraf om 19.00 uur de parochiële eucharistieviering;
Maastricht (Kommel 29) en via livestream: 17.00 uur rozenkrans, 18.00 uur eucharistieviering, 19.30 gebedsavond (tot 20.45 uur).

Op de achtste dag van deze CHARIS-Pinksternoveen is er op vrijdagavond 17 mei in Groningen een gebedsbijeenkomst verzorgd door de katholieke charismatische gebedsgroep in Groningen.

Bijeenkomsten op andere data van de noveen hopen we spoedig te kunnen melden.  noveengebed

Het CHARIS-Noveengebed met citaten van paus Franciscus over vernieuwing door Gods Geest en charisma's gebruiken we in deze bijeenkomsten. 

Het is gratis te downloaden en ook voor € 3 per stuk (plus portokosten) als prachtig drukwerkje verkrijgbaar.

 



<< terug naar het overzicht

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter