De KCV

Van de Heilige Geest
Lees verder >>
Op ons full-colour tijdschrift
Lees verder >>
Steun ons met gebed en giften
Lees verder >>
 

RADIO INTERVIEW
Met vier leden van het Talitakumiteam, september 2019

Talitakumiweekenden in 2020
Wilt u deelnemen aan zo'n weekend voor genezing en bevrijding in 2020, dan kunt u zich aanmelden
 

VIERING 40-JARIG JUBILEUM TALITAKUMITEAM

Zaterdag 16 november 2019

Het Talitakumiteam bestaat dit jaar 40 jaar en viert dat in het weekend van 16 en 17 november. Iedereen is welkom, zolang er plaats is. Aanmelding is wel vereist.

UITNODIGING VIERING TALITAKUMI 40 JAAR

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij voor het Talitakumifeest op 16 en 17 november 2019. Eind augustus waren er al honderd aanmeldingen.

Op zaterdag 16 november wordt u welkom geheten tussen half 10 en half 11. We beginnen natuurlijk met een van de grootste geschenken van de Heer, de Eucharistie. Aan koffie en thee met krentenwegge zal het niet ontbreken. ’s Middags gaan we ook lofprijzen en houdt Wendela Vuylsteke een inleiding over ons inwendige, geestelijke leven. Zij is een begenadigd spreekster, lid van het Talitakumiteam en heeft aan het Titus Brandsma Instituut lesgegeven over geestelijke begeleiding. Rond een uur of vier is er een diner en kunnen we contacten vernieuwen en herinneringen ophalen. Op de zaterdagavond kunt u een ontspannen avond verwachten met een powerpointpresentatie, getuigenissen en sketches. De andere dag houdt Tiny Pouwels een inleiding, die zal aansluiten op die van Wendela. Er zal weer Eucharistie gevierd worden en rond 16.00 uur besluiten we het weekend.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden tot 10 november of tot het vol is. Er kunnen 120 mensen blijven slapen. Met dagjesmensen erbij is er ruimte voor 140 mensen. Voor mensen die één dag willen komen is de zaterdag het meest geschikt.

We zijn niet in staat om iedereen een kamer apart te geven, zoals dat meestal op een gewoon Talitakumiweekend het geval is. U zult met twee personen op een kamer komen, zeer dringende omstandigheden uitgezonderd.

Kosten en aanmelding

Deelname aan één dag kost € 25, aan het hele weekend met overnachting € 40 per persoon. We kunnen deze prijs laag houden, omdat er al acties voor dit weekend zijn geweest en enkele personen een grote gift hebben geschonken.

U kunt zich opgeven op talitakumi.kcv@gmail.com of via tel. 0164-642532. Betaling: NL34 INGB 0004 3359 87 ten name van Talitakumi.

Rien van Egeraat

tel. 0164-642532

Meer over deze weekends voor innerlijke genezing

<< terug naar het overzicht

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter