Are You Ready!? Project

Het Are You Ready (AYR) project heeft sinds 2012 een sterk uitgebreid aanbod vormselactiviteiten!
Lees verder >>
Vond jij AYR super, dan moet je écht het 4U! en Hightime festival checken! Don't miss it!
Lees verder >>
Het AYR project en andere activiteiten worden door giften ondersteund. Help jij ons ook?
Lees verder >>
 
 

AYR Eveline

NAME: EVELINE
BIRTHYEAR: 1996
LIKES: MUZIEK / MUSICALS / KINDERWOORDDIENST / ACTEREN
DISLIKES: RACISME / BOBSLEËN
HOBBY: HARDLOPEN / TONEEL / KLARINET / TENNIS / DWARSFLUIT

Eveline draait stiekem al weer 3 mee in het AYR team. Maar nog niet zo lang geleden nam Eveline zelf deel aan een Are You Ready vormselweekend, hoe gaaf is dat wel niet! Wij vinden het allemaal geweldig! Ooit een 'AYR' vormeling en nu een vaste kern van het AYR team.

In het dagelijks leven zit Eveline in 5 HAVO en droomt ze van een toekomst als musicalster. Of het nu dans, zang of acteerwerk is, Eveline vindt het allemaal geweldig en hoopt vaak op de bühne te mogen staan. Of dat ook werkelijk haar grote droom is, mag je zelf aan haar vragen. Ze heeft er in ieder geval veel talent voor! Wie weet wat de toekomst brengt... Maar nu eerst de HAVO, heel wat vrijwilligerswerk, muziek en AYR. Ze weet haar dagen dus erg goed te vullen! Dit jaar zal ze misschien iets minder draaien vanwege de examens, maar als het kan is ze erbij en dat maakt ons al zo blij!

Ze is ook lekker bezig binnen haar eigen parochie, bijvoorbeeld met de kinderwoorddienst. Ze geniet in haar vrije tijd ook nog van diverse sporten en van geinen met haar vriendinnen. Eveline is een jongedame van grote klasse... Wij zijn benieuwd hoe geweldig ze zich verder gaat ontpoppen! Ze heeft er veel zin in en gaat haar beste beentje ritmisch laten knallen op de beat van AYR! (Geschreven door Frank)

VideoDelen

Deel op Facebook Deel op Twitter