CHARIS

 
 

Hoe kan ik via Zoom meedoen?

Probeer het eens uit bij een van de programma's die nu op www.onlinemis.nl staan. 

Klik op Verbind nu.

Het nodige programma Zoom komt dan in je computer binnen (tenzij je dat al eerder hebt gedownload). Krijg je de vraag Opslaan of Uitvoeren, klik dan op Uitvoeren.

Als Zoom vraagt Zoom-vraag-jin
Bedenk of je met je echte naam bekend wilt zijn en of je via de camera van je eigen computer ook zichtbaar wilt zijn voor de andere deelnemers (aanbevolen, maar niet verplicht).

Op je scherm verschijnt ergens de vraag of je toestemming geeft je camera te gebruiken. zoom-cameraDaar kun je toestemming geven door op 'with' te klikken.

Zo ook je microfoon zoom mic

Camera aan/uit zetten
Je ziet tijdens de Zoom-bijeenkomst links onder op je scherm een symbooltje van je camera (video) met een streepje erdoor. De camera staat dan nog uit. Door erop te klikken gaat de camera aan en kan iedereen zien waar jouw camera opgericht staat.mic cam uit

Microfoon aan/uit zetten
Voor de microfoon is ook een symbooltje (unmute=uit) met een streepje erdoor. Zet die microfoon alleen aan als het nodig is. Niet tijdens het samen zingen, want dan hoor je de voor zijn niet. Met de microfoon uit kun je naar hartenlust meezingen, zonder storing te veroorzaken.
Op sommige momenten in het programma kan de regisseur de deelnemers toestemming geven door de microfoon mee te praten, bijvoorbeeld als er kleine deelgroepjes gemaakt worden.

Terug naar het programma-overzicht

Kees Slijkerman 17 mei 2020

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter