Vakantieconferentie Celebrate

 

Printversie
Van dit artikel

Complete programmaboek
Celebrate 2018

Ervaringen van deelnemers
Vakantieconferentie Celebrate
 

Kort overzicht programma en praktische informatie 2018

Het programma van Vakantieconferentie Celebrate is van zaterdagavond 28 april t/m vrijdagmorgen 4 mei in Voorthuizen. Als u snel bent kunt u zich nog inschrijven voor de hele week, een halve week of enkele dagen.

Daggasten zijn op zondag, maandag, woensdag en donderdag welkom van 9.00 uur tot 22.00 uur. Parkeren bij de sporthal. Aanmelden in de sporthal. Kinderen vóór 8.45 uur inschrijven in de sporthal en dan naar het kinderprogramma op de camping brengen (2 minuten lopen). Het tienerprogramma Crossover is alleen geschikt en toegankelijk voor tieners die de hele week meedoen.

Volwassenenprogramma’s

De opzet van het volwassenenprogramma is: 's morgens 9.00-12.15 uur eucharistieviering, koffiepauze, lofprijzing, inleiding; 's middags workshops 14.00-15.30 uur (do. 13.30-15.00 uur); 's avonds 19.30 uur lofprijzing, sprekers en ontspanning. Dinsdag is er overdag geen programma, wel vanaf 19.00 uur in de sporthal een programma van lofprijzing en getuigenissen.

Sprekers

za.av.: Julius Elferink en Lucie Veselka - God wil iets nieuws geven

zo.mo. A: David Payne - Leven in Volheid

           B: Carlos Payan - Intimiteit met God

zo.mi. 14.00 uur: workshops o.m. door Carlos Payan (over lofprijzing), priester Koos Smits, Kingsmen en pastoor Juan van Eijk.

zo.av.: David Payne - Van kracht naar kracht

ma.mo.: A: David Payne - Christus in mij

            B: Carlos Payan - Identiteit, beseffen wie we zijn

ma.mi. 14.00 uur: workshops o.m. door Carlos Payan, David Payne, Talitakumi en Marije van der Knaap.

ma.av.: Carlos Payan - Zijn persoonlijke getuigenis

wo.mo.: A: Charles Whitehead - Hoe de Geest werkt en ons leidt

             B: Lucie Veselka - Vrijheid en heelheid

wo.mi. 14.00 uur: workshops van o.m. priester Julius Elferink en Lucie Veselka over opruimen en van Paula Leitner, Tiny Pouwels en Theo Voorhout.

wo.av.: Charles Whitehead - Hoe rust de Heilige Geest ons toe?

do.mo.: A: Charles Whitehead - Hoe kunnen we groeien in ons geestelijk leven?

             B: Lucie Veselka - Strijden vanuit intimiteit: gebed en lofprijzing

do.mi. 13.30 uur: workshops onder meer door Sue en Charles Whitehead - Hoe kunnen we het ‘Leven in de Geest’ leven?, Mirjam Spruit - Parochievernieuwing: een cultuuromslag en Julius Elferink en Lucie Veselka - Strategie

do.av.: Paula Leitner- Lofprijzing

vr.mo.: Afsluitende eucharistieviering

A en B

De A-lezingen zijn in de sporthal voor ieder die wil groeien in geloof en relatie met de Vader, Zoon en Heilige Geest, om Jezus te volgen, onder leiding van de Heilige Geest, gevoed door de sacramenten en Gods Woord, open voor Gods liefde, gaven en charisma’s.

De B-lezingen zijn in de Odulfuskerk voor ieder die een stap dieper wil zetten in het leren kennen van God, verder wil groeien en getraind wil worden in de omgang met de gaven van de Heilige Geest.

Plaats

De grote bijeenkomsten zijn in sporthal De Voorde, Jan de Jagerweg 50 (ook de eucharistievieringen van 9.00 uur, de A-lezingen en avondbijeenkomsten). De B-lezingen zijnin de Odulfkerk, Budkestraat 26. Op camping Het Beloofde Land, Bosweg 17, zijn de kinderprogramma’s en is De Huiskamer bij de entree/slagboom. Daar is iedereen tussen 12.30-24.00 uur welkom voor ontmoeting en drinken (etenswaren van lokale bezorgdiensten kan men telefonisch daar laten bezorgen en nuttigen). Op de camping (en in de bungalowparken ernaast) zijn kampeerplaatsen en andere accommodaties voor overnachting en recreatie.

Route (Google-maps > Sporthal)

Met de auto vanaf de A1, tussen Amersfoort en Apeldoorn, afrit 16, N303 > N344 door Voorthuizen heen Hoofdstraat > Apeldoornsestraat en dan zijstraat Van Effrinkstraat of Bosweg. Openbaar vervoer: raadpleeg www.9292ov.nl of tel. 0900-9292.

Aankomst: Bij de ingang van de sporthal is een inschrijfbalie waar u zich kunt inschrijven als daggast.

Kosten

Deelname aan het programma van de complete Celebrateweek kost €119, vooraf te betalen bij aanmelding. Een enkel dagdeel (ochtend, middag of avond) kost € 15, twee dagdelen € 25 en een complete dag €35, te voldoen bij aankomst.

Info/contact

Zie het complete programmaboek met meer achtergrondinfo over de sprekers, lezingen en workshops. Er zijn ook creatieve en sportieve workshops.

Wees van harte welkom en neem vrienden of bekenden mee!

Voor vragen tijdens Celebrate kunt u contact opnemen met Gerard Klarenbeek: 06 - 1267.87.34.

Aanmelding en info vooraf: www.celebratefestival.nl, info@kcv-net.nl of tel. 0492-554644.

Dit is de tekst die verschijnt in Bouwen aan de Nieuwe Aarde, 21 april 2018

 

Workshop op de vrije dag, 1 mei, met Charles Whitehead

Meerwww.celebratefestival.nl

 

BestandenDelen

Deel op Facebook Deel op Twitter