Vakantieconferentie Celebrate

 
 

Locatie

Celebrate vond van 2012 t/m 2017 plaats in vakantiepark Pagedal, in de gemeente Stadskanaal in Zuidoost-Groningen en verhuist in 2018 naar Voorthuizen, tusen Amersfoort en Apeldoorn.

Overnachten zal vergelijkbaar zijn met  hoe het ging op Pagedal:

camping

Camping

Houdt u van het vakantie gevoel in het gras, gezellig tussen mede kampeerders op een veldje met voldoende speeltoestellen? Dat kan, er zijn voldoende ruime plekken, voorzien van electra en water. Er is een ruim en schoon sanitair gebouw met ook wasmachines en drogers.

 

Chalet

Chalet

Heeft u geen tent, of gewoon liever het comfort van een huisje? Er zijn diverse chalets die in maat verschillen, van 4- tot wel 12-persoons. Niet alleen leuk voor gezinnen maar ook voor groepen erg praktisch. De chalets zien er keurig uit en zijn volledig ingericht.

appartement

 

 

Appartement

Ook als je gezelschap niet zo groot is zijn er mogelijkheden voor het comfort van een huisje. Hiervoor zijn er 2-persoons appartementen. Voorzien van een sfeervolle inrichting met een compleet ingerichte keuken, een badkamer met douche en 1 slaapkamer.

kamer

Kamer/bed

Wil je graag in een huisje, maar liever niet alleen? Dan is het mogelijk een losse kamer of een los bed in een chalet te boeken. Dan maken wij een verdeling van mensen die samen in een chalet verblijven. Een geweldige manier om anderen te leren kennen!


Faciliteiten 
Voor de sportievelingen zijn er o.a. tennisbanen, beachvolleyveld, een voetbalkooi, squashbanen, een sporthal, een subtropisch zwembad, een wedstrijdbad en een fitnessruimte. Over het park  verspreid zijn kinderspeelplaatsen aanwezig. Uniek is de nieuwe centrale buitenrecreatiezone met een schitterende zand-water-speelplaats, een enorm springkussen en andere leuke speeltoestellen. In de onmiddellijke nabijheid van het park bevindt zich een kinderboerderij en een manege. 

Kijk ook eens op www.pagedal.nl.
Adres: Hoveniersweg 1, 9502 BW Stadskanaal.


Vanuit het park kunt u mooie wandel- en fietsroutes volgen. De Drentse Hondsrug ligt op ongeveer 20km van Stadskanaal. Hier komt u direct in de bosrijk omgeving van Drenthe. Verder bent u binnen 5 minuten in het gezellige stadscentrum van Stadskanaal. In de directe omgeving zijn aantrekkelijke activiteiten: kuurcentrum Fontana in Nieuweschans, de stad Groningen, vestingstad Bourtange, de hunnebedden in Borger, het Noorder Dierenpark in Emmen of speelstad Oranje in Beilen. 


Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter