Vakantieconferentie Celebrate

 
 

Aflasting Celebrate 2020

19 maart 2020
Beste allemaal,

Ons dagelijks leven is de afgelopen weken ingrijpend veranderd door het coronavirus. We zijn in een situatie terechtgekomen die onwerkelijk aandoet en die we tot voor kort voor onmogelijk hadden gehouden. We vinden het als bestuur van KCV belangrijk dat wij ons allemaal aan de uitgevaardigde maatregelen houden en hebben daarom besloten om ons Celebrate festival 2020 af te gelasten.

Dit besluit spijt ons, maar gezien de maatregelen die nu gelden om het coronavirus in te dammen kunnen we niet anders. Als we zeker zouden weten dat na 6 april de wereld weer door zou gaan, dan konden we een ander besluit nemen. Uit veiligheidsoverwegingen en om verder oplopende annuleringskosten te voorkomen, komen wij tot dit besluit.

Vanuit de Celebrate organisatie wordt binnenkort met u contact gezocht over het vervolg. Wij doen een beroep op u allen om er voor elkaar te zijn. Met vragen, opmerkingen kunt u uiteraard ook bij het dienstencentrum terecht. Houdt u daarnaast svp de website van Celebrate (www.celebratefestival.nl) in de gaten.
Het is een moeilijke tijd, maar samen en met de hulp van onze Heer komen wij er doorheen.


Namens het bestuur van de KCV,
Prosper Sassen, Gerlo Sogtoen, Marc Klaver en Joost Bensman

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter