Vakantieconferentie Celebrate

 

Ervaringen van deelnemers
Vakantieconferentie Celebrate
 

Kort overzicht programma en praktische informatie

Het programma van Vakantieconferentie Celebrate is van zaterdagavond t/m vrijdagmorgen in Voorthuizen. U kunt zich inschrijven voor de hele week, een halve week of enkele dagen.

Daggasten zijn op zondag, maandag, woensdag en donderdag welkom van 8.30 uur tot 22.00 uur. Parkeren bij de sporthal. Aanmelden in de sporthal. Kinderen vóór 8.45 uur inschrijven in de sporthal en dan naar het kinderprogramma op de camping brengen (2 minuten lopen). Het tienerprogramma Crossover is alleen geschikt en toegankelijk voor tieners die de hele week meedoen.

Volwassenenprogramma’s

De opzet van het volwassenenprogramma is: 's morgens 9.00-12.15 uur eucharistieviering, koffiepauze, lofprijzing, inleiding; 's middags workshops 14.00-15.30 uur (do. 13.30-15.00 uur); 's avonds 19.30 uur lofprijzing, sprekers en ontspanning. Dinsdag is er overdag geen programma, wel vanaf 19.00 uur in de sporthal een programma van lofprijzing en getuigenissen.

Sprekers 

Zie het programma op de projectwebsite.

Plaats

De grote bijeenkomsten zijn in sporthal De Voorde, Jan de Jagerweg 50 (ook de eucharistievieringen van 9.00 uur, lezingen en avondbijeenkomsten). Kleinere onderdelen in de Odulfkerk, Budkestraat 26. Op camping Het Beloofde Land, Bosweg 17, zijn de kinderprogramma’s en is De Huiskamer bij de entree/slagboom. Daar is iedereen welkom voor ontmoeting en drinken (etenswaren van lokale bezorgdiensten kan men telefonisch daar laten bezorgen en nuttigen). Zie tijden op de projectwebsite. Op de camping (en in de bungalowparken ernaast) zijn kampeerplaatsen en andere accommodaties voor overnachting en recreatie.

Route (Google-maps > Sporthal)

Met de auto vanaf de A1, tussen Amersfoort en Apeldoorn, afrit 16, N303 > N344 door Voorthuizen heen Hoofdstraat > Apeldoornsestraat en dan zijstraat Van Effrinkstraat of Bosweg. Openbaar vervoer: raadpleeg www.9292ov.nl of tel. 0900-9292.

Aankomst: Bij de ingang van de sporthal is een inschrijfbalie waar u zich kunt inschrijven als daggast.

Kosten

Voor deelname aan het programma van de complete Celebrateweek in 2020 moeten de prijzen nog vastgesteld worden (was €130), vooraf te betalen bij aanmelding. Een enkel dagdeel (ochtend, middag of avond) kost € .., twee dagdelen € .. en een complete dag €...., te voldoen bij aankomst.

Info/contact

Zie het complete programmaboek met meer achtergrondinfo over de sprekers, lezingen en workshops komt een paar weken voor aanvang online.

Er zijn ook creatieve en sportieve workshops.

Wees van harte welkom en neem vrienden of bekenden mee!

Aanmelding en info vooraf: www.celebratefestival.nl, info@kcv-net.nl of tel. 0492-554644.

Meerwww.celebratefestival.nl

 

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter