Vakantieconferentie Celebrate

 
 

Meehelpen op Celebrate?

Vacatures

De organisatie van Celebrate heeft in de aanloop naar het festival toe, maar ook tijdens Celebrate zelf, hulp nodig van een aantal capabele vrijwilligers! Het succes ligt mede in de handen van deze mensen. Talrijke taken zullen in de laatste weken van Celebrate voltooid dienen te worden, ben jij onze steun in die dagen, opdat het voor het Dienstencentrum geen dag en nacht werkfestijn behoeft te worden? Laten we samen zorgen voor Celebrate.

Hieronder een overzicht van de verschillende vacatures die we hebben:

1. Vacature PR

Voor Celebrate hebben we een aparte PR commissie die zich enkel met de promotie van Celebrate kan bezighouden. Daarvoor hebben we nieuwe mensen nodig! Op dit onderdeel zijn we al jaren onderbemand of zelfs onbemand geweest. We hebben u nodig! Bent u capabel op dit vlak, heeft u hier hart voor. Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een goede invulling van dit taakveld. We zoeken dus nieuwe mensen die de PR taken kunnen behartigen. Te denken valt aan de nieuwsbrief , Facebook-berichten m.b.t. Celebrate en evt. het fungeren als contactpersoon richting pers/media op Celebrate, zoals bv. Radio Maria of Katholiek Nieuwsblad. Meld je s.v.p. bij het dienstencentrum: dienstencentrum@kcv-net.nl 

2. Vacature REGIO - PR vrijwilligers

Zet je regionaal in! Laat je zien in de parochies! We vragen meerdere mensen die regionaal aan de bak willen gaan om op een relatief eenvoudige wijze Celebrate bekend te maken. Dit kan ook samen met meerdere personen uit dezelfde regio. Kondig Celebrate aan in de parochies! Onderschat niet wat u teweeg kunt brengen op korte maar ook langere termijn als u helpt om Celebrate bekend te maken. Opdat velen dichter bij God kunnen en mogen komen.  Celebrate heeft wat te bieden! Uw persoonlijke ervaringen mogen dat bevestigen. Meld u s.v.p. via het dienstencentrum: dienstencentrum@kcv-net.nl opdat we u kunnen ondersteunen / u hopelijk kunnen samenbrengen met andere vrijwilligers met dezelfde intenties bij u in de regio!

Handen

3. Kinderfestival

We hebben nog mensen nodig voor het kinderwerk! Er zijn verantwoordelijken nodig voor de babygroep en de jongste peutergroep en medewerkers voor alle groepen. Meld je s.v.p. bij het dienstencentrum: dienstencentrum@kcv-net.nl

4. In de keuken helpen  bij de tieners

Een mooie gelegenheid om een graantje mee te pikken van de fantastische sfeer op het tienerkamp en een ontzettend belangrijke, dankbare en niet al te ingewikkelde taak. Lijkt dit je iets of ken je iemand die dit op het lijf geschreven is? Stuur dan een mail. Jullie hulp is meer dan welkom!

5. Geen tijd, maar wilt u toch een bijdrage geven?

Gebed en financiële bijdragen zijn noodzakelijk in het werk dat wij doen. Het Celebratefestival kan niet enkel draaien op basis van vrijwilligers en de vaste Celebrate betalingen. Maak uw gift over naar IBAN:  NL32 INGB 0009 2336 50 t.n.v. Stichting KCV o.v.v. ‘Celebrate’. (Stichting Katholieke Charismatische Vernieuwing is erkend als ANBI - RSI = 5995401 -  uw giften zijn dus aftrekbaar. U kunt gemakkelijk, veilig en vertrouwd uw betaling via iDEAL regelen door hier te klikken. 

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter