Vakantieconferentie Celebrate

 

Kom een dagje
Informatie voor daggasten

meer dagen komen
en overnachten, meld je dan aan
 

Programma 2020

Voor elke leeftijdsgroep een compleet programma. 

Bijzondere sprekers in 2020

Dr. Mary Healy uit de Verenigde Staten, schrijfster van het boek Healing en van nog veel meer publicaties, komt naar Celebrate 2020. Zij bidt niet alleen met mensen om genezing, maar is ook als weinig anderen in de wereld bekend met de katholieke theologische doordenking van het dopen in de Heilige Geest, charisma's, genezing en bevrijding. En zij kan er heel eenvoudig toegankelijk over spreken en getuigen van wat de Heilige Geest in deze tijd doet in mensenlevens.

Mary Healey is ook zeer actief in oecumenische contacten met allerlei charismatische en evangelische bewegingen en heeft bijvoorbeeld heel wat geleerd van Randy Clark, die in Nederland bekend werd door de There is more conferenties van het Evangelisch Werkverband. Mary HealyZij is lid van de Pauselijke Bijbelcommissie, docent aan een priesterseminarie en voorzitter van de leerstellige commissie van CHARIS, een orgaan van het Vaticaan ten dienste van de wereldwijde charismatische vernieuwing in de katholieke kerk. Ze nam ook namens de Rooms-Katholieke Kerk deel aan de dialoog met de klassieke Pinksterkerken over charisma’s. Deze dialoog resulteerde in het boekje Doof de Geest niet uit.

Pastoor Albert Franck uit Luxemburg komt naar Celebrate 2020. Hij trok met een groot houten kruis door het land om te getuigen van Jezus Christus en organiseert vieringen waarin gebeden wordt om genezing. Hij is voorzitter van de katholieke charismatische vernieuwing in Luxemburg. Een vurige spreker en evangelist. Zijn eerdere bezoeken aan Nederland hebben een grote indruk achtergelaten. Op 8 juni 1992 was hij de hoofdspreker tijdens de Nationale Open Dag van de katholieke charismatische vernieuwing in Nederland. Dat was de Vechtse Banen te Utrecht. Wat hij sinds die tijd heeft bijgeleerd gaande merken tijdens Celebrate 2020.

Algemene opzet van het programma

Zodra er meer nieuws over het programma bekend is, is dat te vinden op de projectwebsite celebratefestival.nl/programma en via de gratis Celebrate-nieuwsbrief (inschrijving onderin de voetregel) en de via de Celebrate facebookpagina.

Hoe het programma van Celebrate er over het algemeen uitziet, daar krijgt u een indruk van als je het programma van 2019 bekijkt.

Printversie van het programma - welke spreker spreekt wanneer  -  tijden, route en kosten 

Het complete programmaboekje 2019 (3mb)

Alleen pag. 26-39 (Tijdstabellen, plattegrond en meer)

 

BestandenDelen

Deel op Facebook Deel op Twitter