Tijdschrift Bouwen aan de Nieuwe Aarde

 

inhoud
Recente edities

Dit tijdschrift liever digitaal ontvangen?
Dat kan ook
 

Abonnement op nieuwe aarde

Ga naar dit algemene contactformulier. Plaats in het berichtvak de tekst "Hierbij neem ik een abonnement op Bouwen aan de Nieuwe Aarde (papieren versie)."

Zet daarbij uw naam (zoals u op de adres vermeld wil worden), uw postadres en postcode. 

Bericht-vak-contactformulier                                          Afbeelding van het berichtvak

We zijn heel blij met u als nieuwe abonnee!

Prijs

Het richtbedrag is € 22,50 per jaar, waarmee ook de personele kosten van redactie en administratie volledig gedekt kunnen worden uit het abonnementsgeld en niet vanuit de extra giften. Maar weet wel: u als lezer bent heel belanqrijk voor ons! We blijven heel graag met u in contact via dit tijdschrift. Laat niemand afhaken omdat hij/zij het abonnementsgeld niet kan betalen. Wie deze richtprijs niet kan betalen mag een lager bedrag overmaken.

Bij het nummer dat in december of februari verschijnt, zit de acceptgirokaart waarmee u uw abonnnementsgeld voor het komende jaar kunt betalen.

Voor de nummers die u als nieuwe abonnee gaat ontvangen van nu tot en met december betaalt u een gereduceerd tarief. Wilt u ook de al verschenen nummers van de huidige jaargang nog ontvangen, vermeldt u dat dan apart bij uw aanmelding.

Buitenland

De prijs voor een abonnement naar een adres buiten Nederland en België is 27,- euro per jaar. Dat is een minimumprijs, omdat de portokosten erg hoog zijn geworden. 

Voor adressen in België is het aanmeldadres https://huistabor.be/contact/  

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter