Celebrate Festival Dagen

 

Celebrate nu
Presentatie
 

Op vakantie met God

Vakantie vier je alleen, met je gezin, of met een groep mensen die je daarvoor uitkiest. Vakantie vier je als je jong bent en ook als je al ouder bent. Op Celebrate vier je vakantie. Maar Celebrate is méér. Vakantie is voor velen een periode van reflectie. Voor mensen die van God houden is het vanzelfsprekend Hem te betrekken bij je bezinning. Door te kiezen voor een vakantie met God zet je een stap in je geloof; Hij antwoordt daarop met Zijn aanwezigheid.

Celebrate is... dé kans om te ontmoeten
Vakantie is de tijd van weinig hoeven, van ont-moeten. Zoals de Bijbel zegt: 'er is een tijd voor alles'. Zo is het ook op Celebrate: stort je volledig op het programma en verdiep je relatie met God. Vier vakantie op het vakantiepark en in de omgeving. Neem tijd voor jezelf en voor elkaar. Ontmoet nieuwe mensen, maar misschien ook vrienden of bekenden.

Een week op Celebrate is aankomen op vrijdag of zaterdag. Er is keuze uit het huren van een vakantiebungalow of een plek op de camping. Op het park kunt u gebruik maken van alle faciliteitent.

Celebrate is... 'gewoon' een week op vakantie, met als extra een festivalterrein op het vakantiepark dat bruist van unieke programma's om God te ontmoeten en beter te leren kennen.

Presentatiewebsite komende Celebrate.

 

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter