KCV

 

bestuur

 

Prosper Sassen

Prosper Sassen is sinds 2012 voorzitter van het bestuur van de Stichting Katholieke Charismatische Vernieuwing. Hij is geboren in 1947, trouwde in 1978 met Marieke en is vader van vijf kinderen.

Als gepensioneerde kijkt hij terug op een roerig arbeidzaam leven. Hij werkte als levensmiddelentechnoloog bij Heineken, onder meer in Nigeria.

In een interview zegt hij: 'Bij Celebrate ontmoette ik gelijkgezinden waarmee ik van gedachten kon wisselen. Ik genoot ook van de rust en leerde van de inleidingen. Na enige jaren werden mijn vrouw en ik gevraagd om het team te versterken dat verantwoordelijk is voor het volwassenen-programma op Celebrate. Vanuit dat team mochten wij ook aansluiten bij het kernteam, waarin vertegenwoordigers zitten van alle verschillende programma's tijdens Celebrate.

'Kennelijk bleven mijn activiteiten in deze teams niet onopgemerkt en zodoende werd ik gevraagd om voorzitter te worden van het stichtingsbestuur van de KCV. Na enige bedenktijd heb ik bewust besloten hier positief op in te gaan want ik draag graag mijn steentje bij. De KCV draait tenslotte vooral op vrijwilligers. Ik sta achter de idealen van de KCV en wil graag samen met deze organisatie iets voor een ander betekenen'

Dit interview staat in Bouwen aan de Nieuwe Aarde 2012-4.

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter