Bibliotheek

 

Viering 40 jaar Talitakumi
Meevieren, november 2019, een uitnodiging

Gaven van genezingen
Startpagina voor uitgebreide documentatie

Talitakumiweekenden in 2020
Daarvoor kunt u zich aanmelden
 

Talitakumiweekenden voor genezing en bevrijding

Lezing Wendela Vuylsteke, 16 november 2019 te Helvoirt, waarin ze de geestelijke ontwikkeling van mensen beschrijft vanaf de moederschoot, via ervaringen als kind naar volwassenwording, met daarin de innerlijke verwondingen die iedereen oploopt en wat daarbij Gods liefde, het evangelie en de Talitakumiweekends voor genezing en bevrijding blijken te betekenen. Wendela is gediplomeerd geestelijk begeleider, wonend in Velp en lid van het Talitakumiteam. Klik hier als u deze lezing wilt downloaden (60 mb), een lezing van een uur.

Interview met teamleden, 23 september 2019 45 minuten: Lars Gerfen op Radio Maria in gesprek met Karel Pouwels, Dorien Kortooms, Bart Zuidervaart en Elise Mu-Musabe over 40 jaar Talitakumi-weekenden in Nederland. Te vinden via de zoekfunctie in de audiotheek van radio Maria. 

Meer lezen over Talitakumi

Karel Pouwels vertelt in dit interview ook heel kort over een bijeenkomst, 30 jaar geleden, met Barbara Shlemon en priester Paul Feider. Daarvan ziet u onderstaande foto, met van links naar rechts Barbara Shlemon, Gre Lukey, Paul Feider en Arnoud van IerselBarbara Shlemon, Gre Lukey, Paul Feider en Arnoud van Iersel

 

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter