De KCV

Extra tijd met God alleen
Lees verder >>
Op ons full-colour tijdschrift
Lees verder >>
Steun ons met gebed en giften
Lees verder >>
 

Video met pater Cantalamessa
Met beelden van internationale bijeenkomst KCV
 

Video A new Pentecost

Zie hier een Engelse videopresentatie van 10 minuten over de charismatische vernieuwing in de Rooms-katholieke Kerk, met beelden van het Duquesneweekend en de ontmoeting van duizenden leiders van deze vernieuwing met paus Paulus VI in 1975.

Bijzonder zijn ook de beelden van de nog jonge paus Johannes Paulus II, die in 1981 een grote groep leiders ontvangt in de tuinen van het Vaticaan. Voordat hij zijn toespraak begint roept hij: 'Long life for the charismatics'. Daarna is er een spontane lofprijzing, die overgaat in tongenzang, waarbij ook de paus in gebed is.

Paus Vertegenwoordigers van de katholieke charismatische vernieuwing in de tuinen bij paus Johannes Paulus II

Meer over deze video

 

Pauselijke uitspraken

Alle uitspraken van de verschillende pausen over de charismatische vernieuwing zijn gepubliceerd in een Engelstalig boek, dat te bestellen is bij het dienstencentrum van de wereld wijde Katholieke Charismatische Vernieuwing, dat gevestigd is in het Vaticaan. U kunt het boek hier inzien. Bestellen kan ook. Zoek op www.iccrs.org onder productions: Then Peter stood up... · A collection of the Popes messages to the CCR from its origin to the year 2012. Compiler: Oreste Pesare. Year: 2012 (2nd Edition). Pages: 204. Language: English & Spanish. Price: USD 16.00

 

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter