Tijdschrift Bouwen aan de Nieuwe Aarde

 
 

CHILLEN OP HEILIGE GROND

Reacties van deelnemers aan Emmausdagen 2019

Wat een zegen om hier te mogen zijn! Wat een rijkdom gaat er weer voor mij open. De volle betekenis van het volgen van Jezus komt volop in beeld. Dank u, Heer.

Johan

Ik voel meer kracht in mijn geest: keuzevrijheid en vertrouwen op wie God is. Deze dagen heb ik in rust mogen doorbrengen en de Geest heeft zijn werk gedaan. Ik dank God dat Hij een Geest van rust is en bid dat Hij dat verder uitwerkt in mijn leven. De goede organisatie, de wijze begeleiding en de algehele verzorging heeft me goed gedaan. Als protestant heb ik me thuis gevoeld in deze omgeving. Ik heb geleerd en ontvangen van mijn medebroeders en zusters. Ik geniet van de veelkleurigheid van de Geest.

Cora

Chillen op heilige grond, geweldig! Wat een liefde, warmte, vrijheid.

Dick

Dat je zoveel kunt horen als je stil bent. De prachtige omgeving, het mooie programma, de lieve mensen en de Geest van God maken dit voor mij tot een onvergetelijke ervaring.

Hildo

Voor de zesde keer mocht ik hier zijn; driemaal in volledige stilte. Wat ben ik dankbaar voor alle ontvangen liefde, woorden van kennis, genezing en vergeving. Wat was het fijn om te zien dat er deze keer zoveel jongeren - ik ben middenmoter - gehoor hebben gegeven aan de uitnodiging van de Heer om aan de retraite deel te nemen.

Erika

Hoe deze Emmausdagen 25 jaar geleden begonnen, leest u op de volgende pagina.

Uit  Bouwen aan de Nieuwe Aarde 2020-4

Meer: www.emmaus-retraite.nl

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter