Gebedsgroepen en gemeenschappen

 

Braziliaans Portugese gebedsgroep
In Amsterdam en hier te zien op video

This Renewal by the Holy Spirit
In other languages in The Netherlands
 

Amsterdam

Af en toe krijgen we de vraag of er ook een katholieke charismatische gebedsgroep is in Amsterdam. Die is er bijvoorbeeld in de Portugese parochie, waarin veel katholieken zijn die de charismatische vernieuwing vanuit Brazilië kennen. Klik hier voor meer informatie.

Het netwerk van Antilliaanse en Arubaanse groepen heeft ook een contactpersoon in Amsterdam.

Er leven in Amsterdam meer katholieken uit heel verschillende culturen en taalgroepen, ook katholieken die de charismatische vernieuwing kennen vanuit het land waar ze vandaan komen (Polen, Filippijnen, Suriname, Antillen, Aruba en meer landen). Informatie daarover kunt u melden aan mij.

Klik hier voor een Engelstalige gebedsgroep van Gemeenschap Emmanuel (actief in De Papagaai-kerk, Kalverstaat 58) in Amsterdam.

Nieuwe groep starten?

Wie in Amsterdam woont en zou willen meewerken aan een nieuwe katholieke charismatische gebedsgroep daar, kan contact opnemen met mij of met Marlies vander Lelij, die contactpersoon is voor charismatische vernieuwing in het bisdom Haarlem-Amsterdam. Meer over Marlies van der Lelij en over haar gebedsgroep in Uithoorn.

Kees Slijkerman

Contact via dit formulier of KCV-Facebook 

3 juli 2019

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter