Celebrate Festival Dagen

 
 

Voor iedereen

Celebrate is... voor jou! God is Heer en Vader voor iedereen en wil ook dat iedereen Hem zo leert kennen, zonder uitzondering. Het maakt niet uit hoe oud je bent, hoe lang je Hem al kent, hoe mobiel je bent, of je alleen bent of met partner en zelfs kinderen. Niets staat er in de weg. Kom naar Celebrate als gezin, partners of alleen. Ga met je tienerclub, vrijwilligersgroep, gebedsgroep, familie... of gewoon met vrienden! Dit is mogelijk doordat er de hele week voor iedere leeftijd een volwaardig programma wordt aangeboden.

Voor volwassenen is Celebrate luisteren en leren, bezinnen en lofprijzen. 's Ochtends zijn er sprekers en vieringen. 's Middags zijn er workshops en korte cursussen. 's Avonds is er lofprijzing, een spreker, gebed en ministry.

Voor jongeren is Celebrate inspiratie opdoen, ontmoeten en genieten. Inspiratie is er door de aanwezigheid van sprekers uit binnen- én buitenland. Ontmoet leeftijdsgenoten tijdens actieve workshops of een bbq.

Voor tieners is er een eigen festival, los van ouders, een kamp met leeftijdgenoten. Met eigen festival- en slaapaccomodatie, een eigen programma, eigen tracks, eigen vieringen en een eigen band.

Voor kinderen (0-11) is Celebrate spelen, sporten, knutselen, bijbelverhalen horen en vieren. Voor de verschillende leeftijdsgroepen zijn aparte programma's. 's Middags kunnen de kinderen met hun ouders workshops volgen.

 

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter