KCV

 

dienstencentrum Helmond

 

Lieke Titulaer

Lieke Titulaer werkt op het KCV-dienstencentrum in Helmond voor het secretariaat. Ze beantwoordt de mail en telefoon en zorgt voor de redactie van de nieuwsbrief KCV-in-contact.

In Bouwen aan de Nieuwe Aarde werd ze met deze woorden gepresenteerd:

Met ingang van september 2022 is Lieke Titulaer-Remkes onze nieuwe medewerkster op het KCV-Dienstencentrum in Helmond als opvolgster van Monique Voorhout, die met pensioen is gegaan. Lieke schrijft: “Ik ben getrouwd met Pieter en samen hebben wij twee kinderen (28 en 27 jaar). Het grootste deel van ons huwelijk ben ik thuismoeder geweest. Sinds mijn bekering tot het geloof in de Levende Heer (tijdens een Alpha-cursus in 2000) ben ik daarna jaren actief geweest als vrijwilligster in de kerk. Mijn eerste kennismaking met de Katholieke Charismatische Vernieuwing (KCV) als ‘beweging’ was in 2003, toen ik voor een bezoekje naar het 4U!-kamp ging. Eerder al kwam ik heel af en toe naar de H. Mis in de kapel van het Dienstencentrum in Helmond en zo ontmoette ik KCV-betrokkenen.

Vanaf het eerste Celebrate-festival in 2005 is onze betrokkenheid bij de KCV versterkt. Mee (tenten) opbouwen, kampeerplaatsen verdelen, pastorale zorg/gebedsteam en een jaar de secretariële ondersteuning verzorgen ten behoeve van de organiserende teams van Celebrate.

Ine Stassen, van de Pastorale Kerngroep, benaderde mij met de vraag of ik wellicht Monique zou willen opvolgen. Uiteindelijk is mijn antwoord: ja! Ik zal daar op mijn eigen wijze invulling aan geven. Graag uw gebed voor de KCV en voor alle medewerkers, juist ook voor de vrijwilligers.” 

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter