De KCV

Van de Heilige Geest
Lees verder >>
Op ons full-colour tijdschrift
Lees verder >>
Steun ons met gebed en giften
Lees verder >>
 
 

Voor genezing en bevrijding

Talitakumi-weekenden en team

Gebedspastoraat 's-Hertogenbosch House of healing

Bidden om vernieuwing en genezing

In veel charismatische retraites, gebedsgroepen, bijeenkomsten en begeleidingsgesprekken kan een vraag om genezing naar voren komen en kan er samen met mensen om genezing worden gebeden. Innerlijke genezing en genezing van herinneringen zijn ook belangrijk om meer ruimte te maken voor de Heilige Geest.  

Talitakumiweekenden, verzorgd door het Talitakumiteam dat in 1979 begonnen is naar zich te hebben gepresenteerd op een Nationale Open Dag van de KCV. Zij werken onder verantwoordelijkheid van de Pastorale Kerngroep van de KCV. Verder lezen over Talitakumi.

House of healing, alias Gebedspastoraat 's-Hertogenbosch, is gestart door Ted Bauer en Marieke Sassen. Zij zijn ook gekwalificeerd om Sozo therapie te geven en werken met pastoor Juan van Eijk mee aan Unbound. Het is een enthousiast team met als passie te bidden voor mensen en dat doen ze in de parochiële Lucaskerk, Zuiderparkweg 301 te 's-Hertogenbosch. De achterzijde van de kerk is aan de hoofdweg Zuiderparkweg. Dit team werkt sinds 2018 onder pastorale verantwoordelijkheid van de Pastorale Kerngroep van de KCV. Iedereen kan een beroep op hen doen. Gebedspastoraat 's-Hertogenbosch is er voor iedereen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of mailen:  tel. 06 38 71 3360; e: gebedspastoraat@gmail.com; website.

Bidden om vernieuwing en genezing. Een paar keer per jaar is er een open middag met de naam Bidden om vernieuwing en genezing (voorheen Welkom op zondag genaamd). Sinds 2018 zijn deze middagen in 's-Hertogenbosch. De data worden in Bouwen aan de Nieuwe Aarde gepubliceerd en in de agenda van deze website. In het organiserende team zitten onder anderen Karel en Tiny Pouwels (schrijvers van 'Innerlijke genezing') en een priester. Plaats: in de parochiële Lucaskerk, Zuiderparkweg 301 te ‘s-Hertogenbosch. Gratis parkeren op het kerkplein en dichtbij afslag 22 Sint-Michielsgestel op de A2. Aanvang 14.00 uur. Breng ook gerust je vrienden en buren mee, zeker als ze gebed nodig hebben. Gebed om wijsheid, levensvernieuwing, innerlijke genezing of wat dan ook. Toegang is gratis, er wordt wel een collecte gehouden om de onkosten te dekken.

 

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter