KCV

 

Charisma's van genezingen
Uitleg en studiemateriaal

Talitakumi eerder doen
Getuigenis Leo Omlo
 

Voor genezing en bevrijding

Talitakumi-weekenden en teamGebedspastoraat 's-Hertogenbosch en Bidden om vernieuwing en genezing

In veel charismatische retraites, gebedsgroepen, bijeenkomsten en begeleidingsgesprekken kan een vraag om genezing naar voren komen en kan er samen met mensen om genezing worden gebeden. Innerlijke genezing en genezing van herinneringen zijn ook belangrijk om meer ruimte te maken voor de Heilige Geest.  

Talitakumiweekenden, verzorgd door het Talitakumiteam dat in 1979 begonnen is naar zich te hebben gepresenteerd op een Nationale Open Dag van de KCV. Zij werken onder verantwoordelijkheid van de Pastorale Kerngroep van de KCV. Verder lezen over Talitakumi.

House of healing, alias Gebedspastoraat 's-Hertogenbosch, is gestart door Ted Bauer en Marieke Sassen. Zij zijn ook gekwalificeerd om Sozo therapie te geven en werken met pastoor Juan van Eijk mee aan Unbound. Het is een enthousiast team met als passie te bidden voor mensen. Dit team werkt sinds 2018 onder pastorale verantwoordelijkheid van de Pastorale Kerngroep van de KCV. Iedereen kan een beroep op hen doen. Gebedspastoraat 's-Hertogenbosch is er voor iedereen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of mailen:  tel. 06 38 71 3360; e: gebedspastoraat@gmail.com; website.

Bidden om vernieuwing en genezing. Een paar keer per jaar was er een open middag met de naam Bidden om vernieuwing en genezing (voorheen Welkom op zondag genaamd). Als dit weer is worden de data gepubliceerd worden in Bouwen aan de Nieuwe Aarde gepubliceerd en in de agenda van deze website. In het organiserende team zitten onder anderen Karel en Tiny Pouwels (schrijvers van 'Innerlijke genezing') en een priester. 

 

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter