KCV

 
 

Patti 50 jaar later in dezelfde kapel

Patti Gallagher gaf haar getuigenis in de kapel waarin ze precies 50 jaar eerder, samen met andere katholieken, haar doop in de Geest heeft ervaren. Ontroerend eenvoudig en informatief over wat er toen gebeurd is en wat voor een groep studenten dat was.Patti haar getuigenis in dezelfde kapel 50 jaar later

Deze bijeenkomst was onderdeel van het weekend waarin leiders van de Katholieke Charismatische Vernieuwing wereldwijd samenkwamen om naar God te luisteren, een monument te onthullen en de 50e verjaardag van deze vernieuwing te vieren. Video's van deze bijeenkomsten waren korte tijd via YouTube te zien en zijn nu in hoge kwaliteit via internet te bestellen in Amerika. 

Patti Gallagherfebruari 2017

Voor het kruis ligt het notitieblok met de aantekeningen die ze 50 jaar eerder in dit retraitehuis maakte. Haar hele verhaal en alle getuigenissen van betrokkenen staan in het boek As by a new Pentecost.

toehoorders in heel het retraitehuis

In alle ruimtes van het retraitehuis zitten mensen te luisteren, want de kapel waarin het 50 jaar eerder gebeurde is maar heel klein en zeer eenvoudig.

Een Engels verslag in de Europese nieuwsbrief: EUCCRIL 304.

Kees Slijkerman

21 februari 2017 / Bijgewerkt op 21 april 2017

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter