Tijdschrift Bouwen aan de Nieuwe Aarde

 

Meld je hier aan voor het KCV-toerusting
19-21 januari te Helvoirt

Dit is een artikel uit ons tijdschrift
Abonneren kan hier
 

MASTERCLASS LEREN HOE GODS LIEFDE SPREEKT

Wie is de gastspreker in het KCV-Toerustingsweekend, Carl Anderson? Wat is zijn achtergrond en waarom geeft hij onderricht over Love Speaks? Yvonne Carroll introduceert hem.

Carl Anderson komt om ons toerusting te geven in het luisteren naar hoe God met ons wil communiceren. We kunnen Gods stem leren verstaan, maar God spreekt ook tot ons door bijvoorbeeld de natuur en op andere manieren.

Eerder in Nederland

Carl is van evangelische afkomst en geboren in de Verenigde Staten, in de staat Minnesota, waar hij woont. Al in 1994 is hij naar Nederland gekomen om in het Willibrordushuis in Den Haag te spreken voor de charismatische vernieuwing. Daarna is hij ook geregeld bij ons in The Well in Heeswijk* geweest om mensen toe te rusten in het luisteren naar Gods stem en te profeteren over anderen. Op verschillende plaatsen in de wereld werkt hij met katholieken samen en hij is heel open voor de Katholieke Kerk.

Van kanker genezen

In 2004 werd bij Carl een agressieve vorm van kanker geconstateerd en brak er een spannende tijd aan voor hem. De wonderlijke manier waarop God in deze situatie met hem begon te spreken en hem hier doorheen heeft getrokken, zijn aanleiding geweest om het boek Love Speaks (Liefde spreekt) te schrijven.

Hij ervaarde dat God hem duidelijk liet weten welke behandelingen hij wel of niet moest nemen en leidde hem stap voor stap erdoorheen tot hij volledig genezen was.

Masterclass onderricht

Tijdens het Toerustingsweekend krijgen we onderricht vanuit de Masterclass die Carl heeft ontwikkeld om later met kleine groepen verder uit te werken en mee door te groeien.

In het boek Love Speaks beschrijft hij 21 manieren waarop God tot ons spreekt en een groot deel hiervan gaat hij behandelen tijdens dit Toerustingsweekend.

Ik hoop dat jullie enthousiast zijn geworden en dat velen in januari zullen komen om juist voor deze speciale tijd waarin we leven toegerust te gaan worden.

Yvonne Carroll

*Yvonne en Dave Caroll verhuisden eind 2017 met The Well van Heeswijk naar Neeritter. Zie artikel in 2022-4.

Uit Bouwen aan de Nieuwe Aarde 2023-4

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter