KCV

 

boeken en brochures


Privacyverklaring
Wat doen wij met uw contactgegevens?
 

Periodieke publicaties

De nieuwsbrief KCV-in-Contact verschijnt viermaal per jaar. Via contact kunt u zich gratis abonneren op de digitale versie van KCV-in-Contact.

Het tijdschrift Bouwen aan de Nieuwe Aarde verschijnt viermaal per jaar in drukwerk en digitaal. 40 pagina's met inspiratie, getuigenissen, verslagen en inhoudelijke artikelen. Via contact kunt u uw naam en adres opgeven. Zie hier meer informatie over dit tijdschrift.

De gratis nieuwsbrief Link'd iwas voor tieners en jongeren en verscheen viermaal per jaar, meestal digitaal en soms in drukwerk. Sinds 2022 gaat de meeste communicatie van en tussen deze tieners via Instagram en de website www.jongkcv.nl

Dit zijn uitgaven van de Stichting Katholieke Charismatische Vernieuwing.

De Europese nieuwsbrief wordt ook vanuit Nederland verzorgt. En u kunt zich ook abonneren op de wereldwijde nieuwsbrief van de KCV.

Verder zijn er de gratis nieuwsbrieven Theologie van de charismatische vernieuwing, voortgekomen uit de de leerstoel/onderzoeksplaats aan de VU en van de Nieuwsbrief Pastoraal Congres dat de gezamenlijke nieuwe bewegingen elke 2 jaar organiseerden totdat ze dit initiatief (tijdelijk) invoegden in het project Missionaire Parochie.

Meer hierover

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter