De KCV

Van de Heilige Geest
Lees verder >>
Op ons full-colour tijdschrift
Lees verder >>
Steun ons met gebed en giften
Lees verder >>
 

KLIK HIER VOOR AANMELDING
En de informatie over 2020

Verslag van een eerder toerustingweekend


Stel gerust uw vragen
Naar aanleiding van wat u leest op deze website.
 

Toerustingsweekend

AANMELDINGSFORMULIER 2020

Programma en alle informatie over 2020

ToerustingsweekendEen weekend voor mensen die meewerken of willen gaan meewerken aan katholieke charismatische vernieuwing van de Kerk en de samenleving, vernieuwing door de Heilige Geest. En voor allen die met ons hun toewijding aan Christus willen verstevigen en vernieuwen.

HISTORIE

Al meer dan 40 jaar organiseert de Katholieke Charismatische Vernieuwing in Nederland toerustingsweekends. Aanvankelijk vooral voor de stuurgroepleden van gebedsgroepen en later meer open voor iedereen die zich wil laten toerusten. Deze weekenden waren in Schijndel, Soesterberg, Stevensbeek en de laatste decennia in Helvoirt. Van 2014 tot en met 2018 heette dit toerustingsweekend Generations. Alle generaties zijn welkom.
Wie zich geroepen weet door de Heer, zich laten raken door Gods Geest, wil ook groeien in vaardigheid om Hem te dienen tot opbouw van de Kerk en tot welzijn van alle mensen. Daar zijn toerustingsweekenden voor. En het geleerde kan toegepast worden in allerlei situaties: leiding geven en nieuwe initiatieven in gebedsgroepen of gemeenschap, missionaire activiteiten, parochieactiviteiten et cetera

Meer:

- persoonlijke impressie van een deelneemster 

Meer hierover

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter