KCV

 

Verslag toerustingweekend 2020


Stel gerust uw vragen
Naar aanleiding van wat u leest op deze website.
 

Toerustingsweekend

Een weekend voor mensen die meewerken of willen gaan meewerken aan katholieke charismatische vernieuwing van de Kerk en de samenleving, vernieuwing door de Heilige Geest. En voor allen die met ons hun toewijding aan Christus willen verstevigen en vernieuwen.

De actuele info: zie AGENDA 

Foto's 2023

Video's en teksten 2021

HISTORIE

Al meer dan 40 jaar organiseert de Katholieke Charismatische Vernieuwing in Nederland toerustingsweekends. Aanvankelijk vooral voor de stuurgroepleden van gebedsgroepen en later meer open voor iedereen die zich wil laten toerusten. Deze weekenden waren in Schijndel, Soesterberg, Stevensbeek en de laatste decennia in Helvoirt. Van 2014 tot en met 2018 heette dit toerustingsweekend Generations. Alle generaties zijn welkom.
Wie zich geroepen weet door de Heer, zich laten raken door Gods Geest, wil ook groeien in vaardigheid om Hem te dienen tot opbouw van de Kerk en tot welzijn van alle mensen. Daar zijn toerustingsweekenden voor. En het geleerde kan toegepast worden in allerlei situaties: leiding geven en nieuwe initiatieven in gebedsgroepen of gemeenschap, missionaire activiteiten, parochieactiviteiten et cetera

Meer: verslag toerustingsweekend 2020

Persoonlijke impressie van een deelneemster in 2012 

Meer hierover

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter