KCV

 

Jan van der Stok pr. over 'Innerlijke genezing'

 

Weekends voor genezing

In veel charismatische retraites, gebedsgroepen, bijeenkomsten en begeleidingsgesprekken kan een vraag om genezing naar voren komen en kan er samen met mensen om genezing worden gebeden. Innerlijke genezing en genezing van herinneringen zijn ook belangrijk om meer ruimte te maken voor de Heilige Geest. Talitakumi-weekenden worden speciaal voor genezing en bevrijding georganiseerd.

Talitakumi

De Talitakumi-weekenden worden ongeveer eenmaal per twee maanden gehouden op diverse plaatsen in Nederland onder leiding van een team van twee priesters en enige leken. In deze weekenden is, naast de sacramenten, ook ruimte voor korte inleidingen, lofprijzing en aanbidding. Gedurende deze dagen vindt dikwijls innerlijke genezing plaats.

In kleine groepjes ervaren allen, die zich voor Jezus openstellen, dat Hij niet alleen zegt: 'Sta op!', maar dat Hij ook zijn hand van Liefde, Vrede, Blijdschap en Verlossing reikt. De Heer verlost van datgene wat knelt, wat in de weg zit, wat angstig maakt en wat terneer drukt.

Deze liefdevolle aanraking wordt steeds opnieuw ervaren tijdens de Talitakumi-weekenden.

Meer en actuele informatie:

- op www.talitakumiweekend.nl

- in de agenda op deze website www.kcv-net.nl. 

- in tijdschrift Bouwen aan de Nieuwe Aarde (te bestellen via info@kcv-net.nl

Over het begin van de Talitakumi-weekenden voor genezing en bevrijding in 1979: zie 0143 op www.stucom.nl, Mensen van het eerste uur deel 13: Gré Lukey en Jowan de Kever. Het is een terugblik in 2004 en een interview met Gré Lukey.

Jan van der Stok pr. over 'Innerlijke genezing' 

Meer hierover

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter