Bibliotheek

 
 

Video

Video's van het Pastoraal Congres 'Als God ONS renoveert': beschrijving 1e video's en videokanaal

Video's KCV-Toerustingsweekend 2021

Klik hier voor Online vieringen, lezingen, video's die de KCV verzorgd tijdens de coronacrisis 2020.

-----------------------------------------------------------z

Video's die her en der op internet staan en waar we de aandacht op vestigen omdat ze ieder een aspect laten zien van het veelkleurige netwerk dat de KCV is. 

Ons YouTubekanaalkcv-Youtube-kanaal

Open dag Tweede Pinksterdag 2018 te Hoogvliet

50 jaar KCV in Nederland: foto's, interviews en pauselijke uitspraken

Introductievideo over de KCV, met historische beelden van de ontstaansgeschiedenis en de verwelkoming ervan door paus Paulus VI, paus Johannes Paulus II en paus Benedictus XVI. Proef de sfeer, in 2 minuten, en het jongerenfestival.

Video's van de bijeenkomsten 50 jaar KCV, Rome 2017. Lezingen, workshops, lofprijzing en vieringen

Baanbrekende toespraken van paus Franciscus over deze Vernieuwing bijengezet in een video 

Net for God video Maar gij zult ontvangen de kracht Dr. Mary Healy over de doop in de Heilige Geest. De katholieke charismatische gemeenschap Chemin Neuf, die een oecumenische opdracht heeft en leden uit allerlei kerken, produceert zo ongeveer elke maand een nieuwe Net for God-video met vertaling erbij in vele talen, ook Nederlands.

De bijeenkomst met paus Franciscus, tijdens de wereldwijde priesterretraite die de KCV in juni 2015 organiseerde in Rome. Na 1.40 uur krijgt pastor Koos Smits een persoonlijke zegen van paus Franciscus; na 2.58 uur hoor en zie je ook tongenzang in de eucharistieviering waarin paus Franciscus voorgaat. Deze video begint met lofprijzing. In de eucharistieviering is ook veel zang en muziek te horen. Getuigenis van Fr. Mathew Naickomparambil

Wat zegt katholiek Nederland over de KCV? 

De internationale organisatie van de KCV heeft WebTV met meerdere video's om uit te kiezen.

ICCRS-voorzitter Michelle Moran 40 minuten in het Engels over evangelisatie en de Heilige Geest. Aan het einde bidt zij met de aanwezigen in tongentaal en in eigen woorden om een nieuwe uitstorting van de Heilige Geest.

My redeemer lives - Preesfeest 4U2013 met JacobsLadder

Wees niet bang voor de Heilige Geest. Hoe pater Cantalamessa gedoopt werd in de Geest en predikant werd voor de medewerkers van de paus in Vaticaanstad.

Babsy BleasdellUsing Our Gifts for Godpresentatie in 2001 Eucharistic Convention. Zij was een belangrijk pionier in de wereldwijd KCV en betekende ook veel voor de gebedsgroep in Naarden-Bussum die ze bezocht.

 

Deze lijst is nog lang niet compleet, het is nog maar een begin. Tips kunt u sturen naar Kees Slijkerman.

Meer hierover

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter