Are You Ready!? Project

 

AYR Promo Filmpje
Video impressie van AYR vormselweekend
 

AYR Vernieuwing

De AYR vormselweekenden zijn in de loop van de jaren bijgeschaafd door verschillende projectleiders en medewerkers, aan de hand van de ervaringen uit de praktijk. Zo is het huidige project tot stand gekomen. Deze vernieuwing is van belang om aan te blijven sluiten bij de actuele situatie in de kerk en de samenleving, en zo ook de aansluiting met de tieners te behouden. Door enkele veranderingen op het gebied van financiën en management, ging AYR enkele jaren geleden door een spannende tijd. Gelukkig zijn er oplossingen gevonden voor de ontstane situatie en is er hard gewerkt om het project draaiende te kunnen houden in deze roerige tijd.

Het seizoen 2011-2012 kende daardoor noodzakelijke veranderingen en ver­bete­ringen die vooral betrekking hadden op de werkzaamheden achter de schermen, waar de activiteiten op steunen. Het AYR team werkt ook continue aan de inhoud van de programma’s zodoende deze te verbeteren en up-to-date te houden. Daarnaast is het aanbod van AYR sterk verbreed, wat ook de nodige veranderingen met zich meebrengt. De vernieuwing en verbeteringen blijven doorzetten in het project, de laatste paar jaar hebben we ook geinvesteerd in de groei van onze jonge getalenteerde mensen, zodat we kunnen meegroeien met de groei van het project en de teamleden steeds uitgedaagt werden om te groeien. Die investering is duidelijk terug te zien in het team, nieuwe teamleden die erg vlot instromen en al snel zaken weten aan te pakken. Maar ook aan de leidinggevende kant van het project waar de afgelopen jaren meerdere AYR verantwoordelijken klaargestoomd konden worden om naast de projectleiding te komen staan. In 2016 is daarbij zelfs de doorstroming naar de projectleiding mogelijk geworden. Het project heeft binnen onze mogelijkheden een steeds beter toekomstperspectief gekregen. 

Als organisatie zijn we van mening dat, na het doorvoeren van al de vernieuwingen, het project steeds sterker staat. Het project draait nu al jaren stabiel, dankzij de vaste partijen maar ook de nieuwe parochies die in de laatste jaren hebben aangehaakt. Uiteraard ook het team en niet te vergeten Gods voorzienigheid. Dat is een bijzonder mooie geschenk in alle richtingen. Wij zijn blij dat wij zo mogen bijdragen en dienstbaar mogen zijn. Het project draait deels op giften en sponsoring, wat ons als organisatie nog steeds voor uitdagingen stelt. Het project draait al jaren low-key op de financiën zonder in te boeten op kwaliteit. Uw (financiële) steun als uw gebed voor deze zaken worden dan ook zeer gewaardeerd. 

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter