Are You Ready!? Project

Het Are You Ready (AYR) project heeft sinds 2012 een sterk uitgebreid aanbod vormselactiviteiten!
Lees verder >>
Vond jij AYR super, dan moet je écht het 4U! en Hightime festival checken! Don't miss it!
Lees verder >>
Het AYR project en andere activiteiten worden door giften ondersteund. Help jij ons ook?
Lees verder >>
 
 

AYR Team

Foto AYR Team

Een team van jonge vrijwilligers tussen de 16 en 30 jaar vormt de basis van het AYR project. Het team verzorgt een grote variëteit aan activiteiten, waarbij zij onder andere teachings en persoonlijke getuigenissen geven. Zij leiden zowel kleine, knusse vormselgroepen als grote groepen van honderden tieners door geweldige evenementen heen. Zij nemen het voortouw in deelgroepen, deelgroepgesprekken, spellen, toneel, muziek, en nog veel meer. Het is een team dat steeds volop bezig is om alle betrokkenen een bijzondere tijd te geven, waar God doorheen kan werken. Vanuit ervaring kunnen we zeggen dat onze activiteiten een kostbare ervaring zijn voor vele tieners en begeleiders.

Het team bestaat uit vlotte, getalenteerde jonge mensen die samen met de projectleider (of een andere ervaren verantwoordelijke) de activiteiten stevig neerzetten. Of het nu om een weekend, dag, workshop of teaching gaat, het enthousiaste AYR team staat klaar om de bijzondere activiteit te laten slagen.

Hoewel de teamleden soms nog jong zijn, weten ze juist daardoor tieners gemakkelijk aan te spreken. Het zal u verrassen wat zij nu al in huis hebben. Wij zijn God dankbaar voor deze jongeren die met hart en ziel hun talenten inzetten.

Dit seizoen zijn we er trots op dat een aantal AYR tieners van 6-7 jaar geleden nu onderdeel zijn van het AYR team. God heeft toen zo’n indruk op hen gemaakt dat zij dat nu graag zelf willen doorgeven aan de tieners van vandaag: uw vormelingen! De impact van het project heen was en is nog steeds groot. Het AYR team zit niet stil, het project wordt continu verbeterd. Maak kennis met het AYR TEAM van dit seizoen! 

 

VideoDelen

Deel op Facebook Deel op Twitter