Are You Ready!? Project

 
 

AYR Team

Foto AYR Team

  Een team van jonge vrijwilligers tussen de 16 en 30 jaar vormt de basis van het AYR project. Het team verzorgt een grote variëteit aan activiteiten, waarbij zij onder andere teachings en persoonlijke getuigenissen geven. Zij leiden zowel kleine, knusse vormselgroepen als grote groepen van honderden tieners door geweldige evenementen heen. Zij nemen het voortouw in deelgroepen, deelgroepgesprekken, spellen, toneel, muziek, en nog veel meer. Het is een team dat steeds volop bezig is om alle betrokkenen een bijzondere tijd te geven, waar God doorheen kan werken. Vanuit ervaring kunnen we zeggen dat onze activiteiten een kostbare ervaring zijn voor vele tieners en begeleiders.

Het team bestaat uit vlotte, getalenteerde jonge mensen die samen met de projectleider (of een andere ervaren verantwoordelijke) de activiteiten stevig neerzetten. Of het nu om een weekend, dag, workshop of teaching gaat, het enthousiaste AYR team staat klaar om de bijzondere activiteit te laten slagen.

Hoewel de teamleden soms nog jong zijn, weten ze juist daardoor tieners gemakkelijk aan te spreken. Het zal u verrassen wat zij nu al in huis hebben. Wij zijn God dankbaar voor deze jongeren die met hart en ziel hun talenten inzetten.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe teamleden! Ben jij geïnteresseerd? Neem contact met ons op! via het contactformulier op deze website.

 

VideoDelen

Deel op Facebook Deel op Twitter