Celebrate Festival Dagen

 
 

Celebrate is...

ONZE MISSIE

Sinds 2005 wordt Celebrate jaarlijks gevierd om gelovigen uit parochies in het hele land een moment te geven waar ze elkaar kunnen ontmoeten en inspireren, waar God ze kan zegenen. Celebrate is een plek waar mensen de Heer op een nieuwe wijze leren kennen, waar ze ervaren om zijn Geest en charisma’s meer toe laten in hun leven. Als gevolg daarvan groeit er een passie om zich in te zetten voor al de dingen die voor Hem van belang zijn.

WAT WIJ GELOVEN

Wij zijn de Katholiek Charismatische Vernieuwing. Wij geloven dat God door zijn heilige Geest meer vuur, enthousiasme en diepgang in geloofsgemeenschappen wil brengen, zodat ieder – groot en klein – komt tot een meer persoonlijke relatie met God. Jezus vertelt ons dat God actief betrokken wil zijn in het leven van ieder persoonlijk. Hij houdt van ons en Hij wacht met open armen! Hij wil leiding en richting geven aan ons bestaan.

Zo’n persoonlijke relatie met God ontstaat als je het toelaat en je openstelt voor de gaven van de Geest. Leer het vuur van de heilige Geest te ervaren en te voelen in je leven. Dit gebeurt door lofprijzing, luisteren naar Gods woord, ontmoeting, vreugde, viering, vergeving en verzoening, genezing en het delen van getuigenissen.

Lees meer over de  Katholiek Charismatische vernieuwing

CELEBRATE VAKANTIE CONFERENTIE

Op Celebrate bieden we een breed scala aan mogelijkheden om iedereen op zijn eigen manier de ruimte te geven God te ontmoeten. De een heeft daar rust, contemplatie en de eucharistie voor nodig. De ander uitbundige muziek, workshops en ontmoetingen. Voor alles en iedereen is er ruimte om persoonlijk zijn weg te vinden en zich gezegend te voelen. Ook door even niet deel te nemen en te genieten van de vakantie op een terrasje, in je eigen tent of in het zwembad. Deze combinatie van conferentie en vakantie is wat Celebrate al jaren tot een succes maakt.

lees meer over de locatie

 

Meer hierover

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter