Celebrate Festival Dagen

 
 

Programma 2020

In de week waarin Celebrate zou zijn, 26 april-1 mei, kunnen de video-opnames van vorig jaar opnieuw een bron van inspiratie zijn. Die hebben een rijke inhoud, waar we ook vandaag inspiratie uit kunnen putten. Zie ook KCV Online tijdens coronacrisis.

Schermmoe? Soms kun je de inhoud beter tot je nemen, als je niet naar het beeldscherm kijkt.

Voor elke leeftijdsgroep was een compleet programma voorbereid. 

Pastoor Albert Franck uit Luxemburg zou naar Celebrate 2020 gekomen zijn. Dat is wel een aanleiding geworden tot 2 mooie artikeltjes in Bouwen aan de Nieuwe Aarde 2020-2. Kapelaan Bart Theunissen getuigt daar dat hij via Albert Franck een aansporing van de Heer kreeg om het koninkrijk van God te gaan verkondigen. Daarop is hij het katholieke briefapostolaat begonnen.

Pastoor Albert Franck trok ooit met een groot houten kruis door zijn land om te getuigen van Jezus Christus en organiseert vieringen waarin gebeden wordt om genezing. Hij is voorzitter van de katholieke charismatische vernieuwing in Luxemburg. Een vurige spreker en evangelist. Zijn eerdere bezoeken aan Nederland hebben een grote indruk achtergelaten. Op 8 juni 1992 was hij de hoofdspreker tijdens de Nationale Open Dag van de katholieke charismatische vernieuwing in Nederland. Dat was de Vechtse Banen te Utrecht. Wat hij sinds die tijd heeft bijgeleerd gaande merken tijdens Celebrate 2020.

Algemene opzet van het programma

Zodra er meer nieuws over een nieuw Celebrate bekend is, is dat te vinden op de projectwebsite celebratefestival.nl en via de gratis Celebrate-nieuwsbrief (inschrijving onderin de voetregel) en de via de Celebrate facebookpagina.

Hoe het programma van Celebrate er over het algemeen uitziet, daar krijgt u een indruk van als je het programma van 2019 bekijkt.

Printversie van het programma - welke spreker spreekt wanneer  -  tijden, route en kosten 

Het complete programmaboekje 2019 (3mb)

Alleen pag. 26-39 (Tijdstabellen, plattegrond en meer)

 

BestandenDelen

Deel op Facebook Deel op Twitter