Are You Ready!? Project

 

AYR vormsel- weekend


AYR vormseldag


AYR & Rock Solid Combi vormseldag
Een vormseldag met de kracht van twee projecten

AYR Workshops


Rock Solid RK
Het Tienerclub project Rock Solid RK
 

Wat heeft het AYR project qua aanbod aan activiteiten?

Sinds 2003 bestaan de AYR vormselweekenden ter ondersteuning van de vormselvoorbereiding in parochies in Nederland; België volgde in 2007. In Nederland zijn deze AYR vormselweekenden in 2012 onderdeel geworden van het zogenaamde AYR project. Het aanbod aan vormselactiviteiten is uitgebreid om zo een persoonlijke kennismaking met God en onze kerk nog toegankelijker te maken.

Inmiddels mogen wij getuigen van mooie resultaten! Vormelingen én volwassenen ontdekken God en worden (opnieuw) geraakt. Met vreugde blijven wij daarom het AYR project aanbieden! We geven hiermee een sterke (geloofs) impuls aan de vormelingen, wat u mogelijk ook zult terugzien in de parochie. Als ouders mag u erop vertrouwen dat uw kinderen een gave activiteit beleven die zeer de moeite waard is. De reacties van tieners en de rapportcijfers die zij geven spreken voor zich (zie website).

Alle activiteiten worden verzorgd en geleid door een AYR-team dat bestaat uit enthousiaste, aansprekende en gevormde Katholieke jongeren tussen de 16 en 30 jaar. Dit team wordt versterkt door enkele vrijwilligers uit uw eigen parochie; het aantal ouders/jongerenwerkers dat meehelpt wordt afgestemd op de situatie. Dit biedt u als parochie en ouders de mogelijkheid een vinger aan de pols te houden, terwijl het tegelijkertijd een kans is om als begeleiders meer ervaring op te doen met tienerwerk en te investeren in een hechtere band met de tieners.

Het AYR project is een mooi instrument dat echt werkt. Als u dit project nog niet kent, bent u van harte uitgenodigd verder te kijken en/of contact op te nemen.

Het AYR activiteitenaanbod:

- AYR Vormselweekend(en)

- AYR Vormseldag(en)

- AYR & Rock Solid Combi vormseldag

- AYR Workshops / teachings

VideoMeer hierover

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter