Are You Ready!? Project

 

AYR Promo Filmpje
Video impressie van AYR vormselweekend
 

Het AYR vormselweekend

De AYR Vormselweekenden vormen de kernactiviteit van het AYR project. Met deze activiteit hebben we inmiddels ruim 1850 vormelingen op weg geholpen in hun persoonlijke relatie met God. Hoe we dat doen? We draaien een sterk programma wat in de loop der jaren steeds verder verfijnd is, met een goede mix van inhoud, actieve en creatieve verwerking, sport, spel en meer. Het Kerygma, met de kernboodschap ‘God houdt van jou!’, staat centraal. Verschillende thema’s, waaronder ‘Godsbeelden’ en ‘de Heilige Geest’, komen aan bod, afgewisseld met vele leuke aspecten door het weekend heen.

Ook voor (zeer) kleine vormselgroepen maken we dit graag mogelijk in combinatie met andere parochies.

Voor een verdere indruk van onze weekenden verwijzen wij u graag naar de diverse filmpjes en de flyer:AYR Flyer Front AYR Flyer Back 

Voor parochies die meer informatie willen, is er een compleet informatieboek voor de AYR Vormselweekenden beschikbaar. Als u interesse hebt, kunt u dit bij de projectleider aanvragen. 

Mocht het AYR Vormselweekend net een brug te ver zijn voor uw parochie, dan zou u een AYR Vormseldag kunnen overwegen. Dit is ook ons advies als u een grote groep vormelingen heeft van meer dan 80 vormelingen. 

VideoDelen

Deel op Facebook Deel op Twitter