KCV

 

Proef de sfeer
In Rome in 2 minuten

Jongerenviering
In 2 minuten
 

Publicaties en uitzendingen over 50 jaar KCV

Paus Franciscus zijn hele toespraak op 3 juni 2017, vertaald in het Nederlands om in praktijk te brengen waartoe hij ons aanspoort.

Verzamelde videoregistraties van de bijeenkomsten in Rome op 30 mei t/m 3 juni 2017, zowel de grote bijeenkomsten in Circus Massimo met heel veel muziek en zang, als ook het zeer boeiende en hoogstaande theologisch symposium (vrijwel geheel in het Engels), de ontmoeting met evangelische leiders en de vele workshops. Deze overzichtpagina met video's is van de jubileumorganisatie zelf. De betreffende video's zijn ook rechtstreeks op YouTube te vinden.

4 juni Boodschap van de paus op Eerste Pinksterdag (Nederlandse samenvatting, officiële Engelse vertaling van de complete homilieCNA Daily News), video hele viering.

4 juni Radio 5 Zin in Weekend (doorschuiven naar minuut 31) interview van 9 minuten met Gerlo Sogtoen

3 juni Nederlands Dagblad interview met Gerlo Sogtoen

3 juni Pentecost Vigil with Pope Francis from Circus Maximus, Rome, Italy (3.48 uur met veel zang en muziek), de uitzending op de Vaticaanse CTV vanaf de binnenkomst van paus Franciscus (2 uur). Vertaling toespraak.

2 juni Katholiek Nieuwsblad interview met Gerlo Sogtoen

2 juni Gebedsbijeenkomst in Circus Maximus (3.48 uur met veel zang en muziek) op YouTube; in 2 minuten de sfeer op het veld! 

1 juni Groot Nieuws Radio interview met Gerlo Sogtoen

1 juni NetforGod Chemin Neuf Jubileumviering jongeren in Sint-Jan van Lateranen (2 min.) in Rome

30 mei Tv2000it uitzending op Italiaanse tv

25 februari Nederlands Dagblad interview met Ine Stassen en Kees Slijkerman

25 februari Reformatorisch Dagblad interview met Kees Slijkerman

24 februari Katholiek Nieuwsblad interviews en jubileumviering in Utrecht, waarvan ook dit prachtige Utrechtse filmpje van U in de Wijk

17 - 18 februari Video van 3 minuten van de viering in Pittsburgh

16 februari Groot Nieuws Radio interview met Kees Slijkerman

Van de jubileumviering in Rome is heel veel video op internet te zien. Prachtige korte uitzendingen en ook complete uitzendingen van hele bijeenkomsten. De lijst hierboven is nog niet compleet. De zeer belangrijke oecumenische bijeenkomst op zaterdagavond in Circus Massimo met paus Franciscus, pinkstervoorganger Giovanni Traettino en Raniero Cantalamessa is vrijwel geheel in het Italiaans. We hopen zo spoedig mogelijk een link naar Engelse en later ook Nederlandse vertalingen te kunnen plaatsen. 

BestandenMeer hierover

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter