Tieners & Jongeren

 
 

Het 4U!-team organiseert 4U! en Hightime. Wie zijn dit?

Eind 2018 zag het 4U!-team er zo uit en waren  Lisanne en Pieter de co-voorzitters:4Uteam december 2018Een van de leden ontbreekt nog op deze foto. Het team krijgt regelmatig nieuwe leden en oud-leden helpen nog steeds bij de festivals. Hier een eerdere samenstelling van het team:Het 4U!-team, augustus 2016. Vlnr achter: Rafaël, Colette, Thomas (voorzitter), Marleen, Marleen, Laura (co-voorzitter), Lisanne en Pieter.

Het 4U!-team is een werkgroep van de Katholieke Charismatische Vernieuwing die momenteel bestaat uit 8 studenten tussen de 19 en 24 jaar. Wij zijn zelf in onze tienerjaren naar 4U! en Hightime geweest en hebben tijdens de kampen zelf ontdekt dat God een persoonlijke God is die van ons houdt en met wie je een relatie kunt hebben. Omdat 4U! en Hightime zo'n verschil hebben gemaakt in onze eigen levens, willen we nu niets liever dan zoveel mogelijk tieners in Nederland hetzelfde laten meemaken. 

Voor de organisatie van de kampen komen we als team verschilende weekend per jaar bij elkaar. Het organiseren van de kampen is echter niet de enige functie van deze weekenden, ook brengen we samen tijd door in gebed voor onszelf en voor de tieners / medewerkers. Daarnaast is het elkaar bemoedigen op geloofsgebied een belangrijk doel van deze weekenden. 

Naast de organisatie van de kampen zijn we als teamleden actief op verschillende plaatsen binnen en buiten de kerk. Zo leiden we tienergroepen, vormselvoorbereidingen en zijn we betrokken bij gebedsgroepen. Daarnaast zijn ook leden van het team actief in (christelijke) studentenverenigingen en hebben we contact met verschillende nieuwe bewegingen. 

Wij dromen er als team van dat elke katholieke tiener in Nederland Jezus op een persoonlijke manier mag ontmoeten. Wij geloven dat God 4U! en Hightime op bijzondere manieren gebruikt om tieners naar zich toe te trekken en hen om te vormen tot mensen die een verschil maken in deze wereld. 

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter