KCV

 

Innerlijke genezing

 

Loven en Prijzen Heiloo

Dinsdag 18 juni 2024

Er zijn weer lofprijsavonden in Heiloo, met moderne praise en worship songs. Wees welkom elke derde dinsdagavond van de maand op het heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo.

Dit is een initiatief van rector Jeroen de Wit en enkele jongeren van de KCV. Marlies van der Lelij, contactpersoon voor katholieke charismatische vernieuwing in het bisdom Haarlem-Amsterdam is er ook bij betrokken.

Wie zijn hart met lofprijzing richt op de HEER, krijgt zicht op wat God doet en wil doen (vgl. Psalm 50 vers 23). Als lofprijzing overgaat in stilte, dan is dat vaak een moment waarop we Gods aanwezigheid diep ervaren en soms ook de Heer horen spreken door een woord of een beeld. Lofprijzing baant een weg en tilt je uit boven de sores van het moment.

Programma
19.45 uur inloop en begroeting,
20.00 uur samen lofprijzen, aanbidden en luisteren,
ca. 21.00 uuur ontmoeting en wat drinken.

Adres: Julianaklooster, Hoogeweg 65 te Heiloo, ten zuiden van Alkmaar.
Parkeren: Kapellaan 144.

Info: Rector Jeroen de Wit, rector@olvternood.nl  

Het heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood heeft ook een prachtig devotiepark, waar u kunt wandelen, bidden en inspiratie opdoen voordat u om 19.45 uur naar binnen gaat. Overnachten in het Gastenhuis kan ook. Zie de plattegrond en wandelroutes. Klik hier voor meer informatie over de locatie.

PS Marlies van der Lelij, te bereiken via dit contactformulier.

Wie is Marlies van der Lelij?

<< terug naar het overzicht

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter