Tijdschrift Bouwen aan de Nieuwe Aarde

 
 

DISCIPELSCHAPSVORMING FOLLOW ME

De discipelschapsvorming 'Follow Me' begint in september en omvat acht weekenden waarin belangrijke aspecten aan de orde komen van het leerling van Jezus worden. Deze vorming is voor jongeren van 16 tot 25 jaar. In overleg kunnen ook oudere mensen deelnemen.

Follow meHet gaat bij deze vorming onder meer over je keuze voor Jezus, het 'laten vallen van je netten', de gemeenschap die jou vormt en het op weg gestuurd worden. De deelnemers worden persoonlijk aangesproken en uitgedaagd om stappen te zetten. De weekends zijn creatief, interactief en met de nodige verrassingseffecten. Deze vorming wordt georganiseerd door de Katholieke Charismatische Vernieuwing, Life Teen, KISI-kids en Centrum voor Parochiespiritualiteit. In Oostenrijk is 'Follow Me' een groot succes. Gestart met vijftig jongeren, zag men de daaropvolgende jaren telkens een verdubbeling van het aantal deelnemers.

Data van deze vorming in Nederland (in Helvoirt of Austerlitz): 2-4 september, 7-9 oktober, 18-20 november, 6-8 januari 2017, 24-26 februari, 21-23 april, 26-28 mei en 7-9 juli. Deelname kost € 600 en is alleen mogelijk voor de hele reeks. Aanmelden voor 1 augustus via info@followme-nederland.nl. 

Uit: Bouwen aan de Nieuwe Aarde 2016-1

Meer over Follow Me!

BestandenDelen

Deel op Facebook Deel op Twitter