KCV

 

Meer over Karel en Tiny Pouwels
Sprekers op deze open dag
 

Open dag KCV in Weert 10 oktober 2015

 Persbericht

 Ruimte voor de Geest

Open dag in Weert met sprekers Karel en Tiny Pouwels

Zaterdag 10 oktober is iedereen welkom op een open dag van de Katholieke Charismatische Vernieuwing (KCV) te Weert. Het is een ontmoetingsdag, georganiseerd door de contactgroep voor de KCV in het bisdom Roermond.

Karel en Tiny Pouwels

Om 9:30 uur staat de koffie klaar, om 10:00 uur begint het programma. Het thema is Ruimte voor de Geest -Welke levenshouding past hierbij? 's Morgens is er lofprijzing en daarna een inleiding door Karel en Tiny Pouwels (foto) uit Helvoirt. Zij spreken vanuit hun persoonlijk gelovig op weg zijn. Ruim 40 jaar geleden volgden zij een vorming tot leven in de Geest, gegeven door pater André Beijersbergen. Dit heeft een radicale verandering gegeven in hun leven. Jarenlang hebben zij leiding gegeven aan gebedsgroepen en vormingen in Midden-Limburg. Sinds 15 jaar geven ze leiding aan Bezinningscentrum Emmaus te Helvoirt.

Na de inleiding is er gelegenheid om vragen te stellen. 's Middags is er gelegenheid tot eucharistische aanbidding, sacrament van verzoening en gelegenheid om over je te laten bidden. Om 14:45 uur begint de afsluitende eucharistieviering.

Plaats: Kerk van de Verrezen Christus, Willem de Zwijgerstraat 10, Weert, ongeveer 15 minuten lopen vanaf het station. Wilt u van het station opgehaald worden, bel dan gerust naar Fred Neyens tel.: 0495-626043.

 

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter