KCV

 
 

Nationale open dag 2015

Helmond, 5 mei 2015

Persbericht

NATIONALE OPEN DAG KATHOLIEKE CHARISMATISCHE VERNIEUWING

Op maandag 25 mei, tweede pinksterdag, vindt de Nationale Open Dag van de Katholieke Charismatische Vernieuwing plaats in Ede. Het thema is Beter worden. Iedereen is welkom.

'Pinksteren en het thema Beter worden vormen een logische combinatie', schrijft het organiserend comité. 'Want met de Heilige Geest kan het alleen maar beter worden, precies zoals God het bedoelt. Collectief en individueel worden wij beter als we Gods hulp toelaten en durven mee te werken met de Heilige Geest.'

Sprekers Spreekster is Joyce van Pampus-Ruiter uit Helmond, moeder van zes kinderen. Aan de hand van het Bijbelverhaal van de blinde bedelaar stelt ze de vraag wat er gebeurt als de Heilige Geest aan het werk is. In de middag zal pastor Gert Overmeer een korte inleiding houden over het thema van de dag: Beter worden. Hij heeft zich verdiept in het proces van heelwording.

Er zijn programma's voor alle leeftijden, lofprijzing met de band Jacob's Ladder, informatietafels, een eucharistieviering en gelegenheid tot aanbidding, het sacrament van verzoening of om voor je te laten bidden.

Plaats en tijd: De Schuilplaats, Otterloseweg 18a in Ede (tussen Utrecht en Arnhem). Gratis parkeren en toegang, collecte voor de kosten. Om 9:00 uur is de zaal open, 10:00 uur begint het programma dat duurt tot 17:00 uur.

Meer: www.kcv-net.nl/nationale-open-dag, tel. 0492-554644 of info@kcv-net.nl.

Verslag vorige Nationale Open Dag: www.kcv-net.nl/kcv/a/4059.

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter