KCV

 

Platform voor evangelisatie

 

THEMADAG OVER 'JEZUS VOLGEN'

Zaterdag 28 november 2015

Op zaterdag 28 november is er in het Sint-Janscentrum te Den Bosch een studiedag over het thema 'Jezus volgen', georganiseerd door meerdere katholieke organisaties samen.

 

In de ochtend zal Bruce Clewett uit Oostenrijk spreken (met Nederlandse vertaling). Bruce Clewett is van de interkerkelijke organisatie Jeugd met een Opdracht en heeft zich er met succes voor ingespannen om via Kerygma Teams hele generaties katholieke jongeren de nodige toerusting te geven voor discipelschap en evangelisatie. Op verzoek van kardinaal Schönborn heeft hij het 'Follow Me'-programma ontwikkeld.

In de middag zal Ed Arons een interview houden met vertegenwoordigers van verschillende katholieke organisaties, zoals Gemeenschap Chemin Neuf, Gemeenschap Emmanuel, Focolare, King’s Men (een nieuwe katholieke mannenorganisatie), en Centrum voor parochiespiritualiteit. Ook iemand van de interkerkelijke organisatie Nederland zoekt zal iets vertellen en iemand van de Katholieke Charismatische Vernieuwing die deelnam aan het Oostenrijkse Follow Me!

Deze dag wordt georganiseerd door het Platform voor Evangelisatie, een informeel, landelijk netwerk van katholieken die zich inzetten voor de 'nieuwe evangelisatie' in Nederland.

De uitnodiging met programma-overzicht.

Aanmelding: timschilling.cps@kloosterbrakkenstein.nl. Kosten: 20 euro (lunch inbegrepen), bij aankomst te voldoen.

<< terug naar het overzicht

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter