Charisma's

Gezaghebbende definities
Lees verder >>
Studeer, denk mee en stel vragen
Lees verder >>
Met een vrijwillige bijdrage
Lees verder >>
 
 

Geluidsopnames tongentaal

Tongentaal is vooral een charisma om mee te bidden tot God, niet om nieuwsgierig naar te luisteren. En zingen in tongen is 'niet los verkrijgbaar', maar doorgaans onderdeel van lofprijzing en aanbidding in gewone taal.

Na 18 minuten op deze introductiedvd van ICCRS over de KCV hoort u een grote groep bidden in tongentaal in aanwezigheid van paus Johannes Paulus II.

Na 18 minuten op deze video gaat lofpprijzing over in tongenzang. Openingsbijeenkomst viering 50 jaar KCV in Pittsbrugh.

Op internet staat bijvoorbeeld deze geluidsopname van een tijd van lofprijzing, gebed en onderricht in het Engels, in een katholieke charismatische bijeenkomst. Inclusief de onderrichting is het een opname van 1:37 uur. In het eerste half uur is lofprijzing te horen met af en toe ook tongentaal. Na 1:29 uur is er weer zang, gebed en af en toe gebed intongentaal te horen. 

Op deze video is na 2.58 uur tongenzang te horen in een eucharistieviering waarin paus Franciscus voorgaat. En ook na 3.19 uur. Je kunt met je muis bepalen vanaf welke minuut je wilt luisteren en kijken.

Dit zijn zomaar enkele voorbeelden van geluidsopnames van tongentaal en zang in tongentaal, tongenzang.

Kees Slijkerman

18-2-2017

 

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter