Celebrate Festival Dagen

 
 

impressie van een bezoeker die fotograaf is

Verslag op de Facebookpagina van Menno Kuiper

Afgelopen zondag ochtend vroeg wilde Jeannette graag naar Celebrate festival 2018 in Voorthuizen. Dit jaar voor het eerst in de buurt, daarvoor in Stadskanaal. Zonder al daarin verdiept te hebben gingen we als gezin heen en ik had van laat me maar verrassen!

Eucharistie-20180429Foto's Menno Kuiper 

Mijn Jean naar de dienst, waar ik af en toe ook gespiekt heb en ik met de meiden naar de kids afdeling en waar ik met mijn stomme verbazing de grote aantal kids zag en ook verdeeld in leeftijdsgroepen met verschillende activiteiten zoals on stage, tekenen en knutselen, outdoor in de blubber, een hele leuke kinderdienst, theater en muziek.

Celebrate2018-kids-foto-Menno-KuiperToen begreep ik gezien dit alles op een camping is en een sporthal op nog geen 200 meter lopen daarvan, dat dit een week duurt!

Celebrate-2018-modderhanden-foto-Menno-Kuiper-20180429Wij gingen voor een halve dagje snuffelt tussen de week bezoekers en gezien ik nog moeite heb om de meiden volledig alleen achter te laten voor ons volledig onbekende bleef ik lekker in de buurt. Ook al waren het echt hele lieve mensen die kids lekker bezig hielden en ontzettend mee druk waren en daarvoor mijn grote complimenten, want echt alles is uit de kast gehaald om de kids bezig te houden.....bleef ik toch in de buurt en af en toe naar eventjes naar de sporthal om daar even te spieken. Het ligt echt niet aan hun, maar aan mij! Dat loslaten duurt nog eventjes.

Jeugdband-Celebrate2018-foto-Menno-KuiperDe jeugdband vond ik TOP!!

Menno Kuiper low light fotografie 

Menno Kuiper

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter