Tijdschrift Bouwen aan de Nieuwe Aarde

 

Geschiedenis KISI in Nederland

 

DE FAMILIEMUSICAL RUTH EINDELIJK TE ZIEN

De afgelopen twee jaar hebben KISI-God’s Singing kids met zo’n honderd personen een nieuwe musicalproductie voorbereid: Ruth – De Familiemusical. Twee derde van de spelers zijn tieners en jongeren die voor een groot deel hun gelovige enthousiasme aan charismatische vernieuwing te danken hebben. Na een jaar corona-uitstel vindt de première plaats op zondag 19 september in evenementenhal Maaspoort, Marathonloop 1 te Den Bosch, per openbaar vervoer en auto goed bereikbaar. Op 25 september is er vervolgens een opvoering in Aalsmeerderbrug en 2 oktober in Veenendaal. De musical wordt mede mogelijk gemaakt door technische ondersteuning vanuit KISI-internationaal.

Musical KISIRuth – De Familiemusical brengt het gelijknamige Bijbelboek in beeld. Deze voorstelling laat je op indringende wijze de dilemma’s meebeleven van Ruth, de jonge Moabitische weduwe die moet kiezen tussen haar volk en de God van Israël. “Een actueel, aangrijpend en authentiek verhaal, een genot voor oog en oor. Een sprankelend verhaal over een jonge vrouw die alle grenzen overwint en een nieuwe start aandurft. Laat je raken door een eeuwenoud verhaal dat niets van zijn kracht verloren heeft. Een ervaring vol van hoop, die helemaal past in deze tijd van onzekerheid en opnieuw starten,” schrijft organisator Harm Ruiter.

Vol humor en pakkende scènes is de musical geschikt voor alle leeftijden vanaf 6 jaar. Meer informatie en tickets op: www.ruth-musical.org.

Uit Bouwen aan de Nieuwe Aarde 2021-3

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter